Joulu Mielelle -konsertti

Lastenklinikoiden Kummien Joulu Mielelle -hyväntekeväisyyskonsertti järjestetään keskiviikkona 23. marraskuuta Metro Areenalla Espoossa. Konsertti televisioidaan joulukeräyksineen MTV3:lla sunnuntai-iltana 11. joulukuuta kello 20–22, ja uusintalähetys esitetään samalla kanavalla jouluaattona 24.12. klo 17. Tunnelmallisessa tapahtumassa esiintyvät mm. Diandra, Jarkko Ahola, Laura Voutilainen, Antti Ketonen, Aki Samuli, Olli Lindholm, Ida Elina, Supernaiset, Arja Koriseva, Tommi Läntinen, Mikko Leppilampi, Jore Marjaranta, Sunan koulun kuoro sekä lauluyhtye Rajaton.

Joulukonsertin voi katsoa myös Maikkarin Katsomossa.

Joululahjoitukset

Yli 1000 euron lahjoituksella saa joulutervehdyksen Joulu Mielelle -konserttilähetykseen MTV3:lla sunnuntai-iltana 11. joulukuuta sekä Kummien joulutunnuksen ja/tai Kummien sähköisen joulukortin käyttöön.

20€:n lahjoituksen voi tehdä soittamalla numeroon 0600-1-6000 tai tekstaamalla KUMMIT20 numeroon 16499.

Kaikki lahjoitusvaihtoehdot löydät täältä.

 

Luvassa upeaa joulutunnelmaa

Joulu Mielelle -konsertissa huippuartistit esittävät kauneimpia joululauluja sekä sesonkiin sopivia tunnelmallisia kappaleitaan.

Diandra

Diandran ääniala yltää sellaisiin sfääreihin, että vain harva pystyy samaan. Huikean monipuolinen laulajatähti on ollut monesti mukana Kummien tapahtumissa.

Laura Voutilainen

Ällistyttävän äänialan omaava Laura Voutilainen on ollut pitkään Kummien toiminnassa mukana ja nyt pääsemme nauttimaan hänen osaamisestaan tunnelmallisessa Joulu Mielelle -konsertissa.

Suvi Teräsniska (vain TV)

Säkenöivä Suvi on pohjoisen lahja kotimaiselle musiikille.Suvia ei valitettavasti nähdä Metro Areenalla, mutta hänen osuutensa taltioitiin joulukonserttilähetykseen (11.12. MTV3) Oulun lastenklinikalla.

Olli Lindholm

Yö-yhtyeen legendaarinen kapteeni taitaa tunteisiin vetoavan tulkinnan. Olli esiintyi joulukonsertissamme viimeksi 3 vuotta sitten.

Supernaiset

Mikä trio! Marjatta, Pirkko ja Vieno ovat viihdyttäneet meitä jo vuosikymmeniä ja on suuri ilomme saada heidät Joulu Mielelle -konserttiin mukaan. Marjatta on muuten ollut aktiivikummina yhdistyksen alkuajoista lähtien ja hallituksen jäsenenäkin hän toimi usean vuoden ajan.

Aki Samuli

Viime vuoden tangokuninkaan valtti on upean matala ja sielukas ääni. Aki on loistava tulkitsija, jolta taipuvat myös joululaulut erinomaisesti.

Arja Koriseva

Arjan hymy ja laulutaito saavat yhdistyessään ihmiset hyvälle tuulelle. Monet Arjan tulkinnoista ovat olleet juuri niitä vuosien varrella kaikista parhaiten mieliin painuneita joululauluja.

Antti Ketonen

Neljänsuoran karismaattinen keulakuva tähdittää tänä syksynä myös Tähdet tähdet -ohjelmaa. 

Ida Elina

Ida Elina on huikean monipuolinen popkanteletar, joka hallitsee lukuisten tyylilajien kirjon. Hän esiintyy nyt Kummien tapahtumassa ensimmäistä kertaa. 

Jarkko Ahola

Uskomattoman äänialan omaava metallimies on jo vuosia kunnostautunut joulutunnelman välittämisessä kuulijoilleen. Raskasta joulua -kiertueet sekä omat levytykset ovat tehneet Jarkosta yhden sesongin suosituimmista laulajista.

Rajaton

Lauluyhtye Rajaton on yksi suosituimmista a cappella -ryhmistä Suomessa. Rajaton taitaa nimensä veroisesti eri tyylilajit, mutta ehkäpä juuri joulu on se sesonki, johon yhtye kaikista yleisimmin yhdistetään.

Sunan koulun kuoro

Monissa Kummien tapahtumissa esiintynyt mainio koulukuoro on tällä kertaa mukana joulutunnelmissa lapsipotilaiden hyväksi.

Jore Marjaranta

Kummien toiminnassa jo vuosia mukana ollut Jore muistetaan mm. biiseistään Haaveet kaatuu sekä Miten pelko lähtee. Viime vuonna Jore oli mukana levyttämässä Kummien Joulumielelle-kappaletta.

Mikko Leppilampi

Mikko on aikamoinen monilahjakkuus, jolta löytyy viihdyttäjän taidot vailla vertaa. Kummien toiminassakin Mikko on ollut mukana jo pitkään. 

Yhteistyökumppanimme
Yhteistyökumppanimme
Yhteistyökumppanimme