Päivätyökeräys

Lastenklinikoiden Kummien Elämä Lapselle -päivätyökeräyksen erityisteemana on lasten ja nuorten kirurginen hoito. Suomessa tehdään korkealaatuista lastenkirurgiaa, josta hyvänä esimerkkinä on kansainvälisessä vertailussa huipputuloksiin yltävä sydänkirurgian osa-alue. Elinsiirtotoiminnassakin saavutettiin 2015 merkittävä virstanpylväs, kun Suomessa tehtiin 500:s elinsiirtoleikkaus, jossa siirteen vastaanottajana oli lapsi.

 

 

Keräykseen ilmoittautuminen

Lastenklinikoiden Kummien päivätyökeräykseen osallistumalla koulujen on mahdollista auttaa lapsia ja nuoria kohti parempaa huomista. Oppilaitos saa valita ajankohdan, jolloin keräyspäivä pidetään.

Keräyksen osalta lähetämme esitteen, keräyslomakkeet ja tilitysohjeet koulua ja työnantajaa varten koulun yhteyshenkilölle. Kertokaa ilmoittautumislomakkeella keräykseen osallistuvien oppilaiden lukumäärä, keräyslomakkeiden/pankkisiirtojen lukumäärä, keräyspäivä sekä keräyksen yhteyshenkilö. Tarkemmat ohjeet löytyvät ilmoittautumislomakkeesta.

Päivätyökeräyksestä tulevat varat on mahdollista suunnata luokan oman päätöksen mukaisesti seuraaviin vaihtoehtoisiin kohteisiin:

1. Kummien yleiskeräys

2. Potilaiden viihtyvyys

3. Lastentautien tutkimustyö

4. Lasten ja nuorten henkinen hyvinvointi

5. Lastenklinikoiden laitehankinnat

Lisätietoja saat soittamalla Lastenklinikoiden Kummien toimistolle (09) 682 4520 tai sähköpostitse: kaisa@kummit.fi

 

___________

Väkivallaton kouluympäristö on lasten ihmisoikeus. Ei hyväksytä kiusaamista. Ei katsota sivusta.