Elämä Lapselle

Suomen tunnetuimpiin hyväntekeväisyystapahtumiin lukeutuva Elämä Lapselle -konsertti järjestetään Metro Areenalla Espoossa keskiviikkona 13.9.2017 klo 19-22. Huippuartistien tähdittämän konsertin liput tulevat myyntiin kevättalven aikana. Elämä Lapselle esitetään perinteiseen tapaan myös kaksituntisena suorana lähetyksenä Maikkarilla klo 20-22. Konsertin avulla tuetaan Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa sekä lastentautien tutkimustyötä.  Elämä Lapselle -konsertin ensimmäiset artistikiinnitykset ovat Ellinoora, Robin, JVG, Alma, Antti Tuisku, Alex Mattson, Isac Elliot sekä Mikael Gabriel. 

OSTA LIPUT KONSERTTIIN!

Elämä Lapselle -konsertti osana virallista Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa

Palaa Elämä Lapselle 2016 -konserttitunnelmiin Maikkarin Katsomossa.

Huippuesiintyjien tähdittämä konsertti

Elämä Lapselle kokoaa artistitähdet samalle lavalle - hyvän asian äärelle - yhden illan ajaksi. Artistikiinnityksiä tehdään aina alkusyksyyn asti.

Profeetat

Suomiräpin jättiläiset löivät kättä päälle ja lähtivät yhdessä rundille – yhteisten biisien voimin. Kummien hallitukseenkin kuuluva ELA on ollut vuosia tärkeässä roolissa hyvän viestin viemisessä eteenpäin ja Cheek on niin ikään antanut panoksensa Kummien tapahtumiin jo kymmenen vuoden ajan. 

Mikael Gabriel

MG on ollut kotimaisen rapin kovia nimiä jo hyvän aikaa, mutta viimeistään Vain elämää -ohjelman lainabiisit toivat esiin Miklun monipuolisuuden artistina. 

Robin

Huippuluokan lahjakkuus, joka vie uraansa määrätietoisesti vuodesta toiseen eteenpäin. 2016 Elämä Lapselle -konsertissa Robin esiintyi yhdessä nuoren potilaan, Eemilin, kanssa.

Alex Mattson

EDM-tähti Alex Mattson on myös kansainvälisesti katsoen yksi kotimaan lupaavimmista nuorista tuottaja-artisteista. 

Isac Elliot

Vaikka Isacin laulu-ura on lupaavasti liikkeellä ulkomailla, niin tänä vuonna häntä on kuultu myös suomeksi – Miklun kanssa tehdyssä ja soittolistat vallanneessa ”Liikaa sussa kii” -biisissä.  

Ellinoora

Monet Ellinooran kappaleista taipuvat komeasti yhteislauluksi ja kertosäkeiden koukut ovat niissä erittäin tehokkaita.  Ellinoora esiintyy Ellissä nyt ensimmäistä kertaa.

Antti Tuisku

Tuiskun Antti on poptähtenä vertaansa vailla – loistava esiintyjä ja erinomainen esikuva. Tosi hienoa saada Antti parin vuoden tauon jälkeen Elämä Lapselle -konserttiin mukaan. #anatude #tervetuloa

JVG

Jaren ja Ville Gallen rapduo on edennyt viime vuodet kotimaisen musiikin etulinjassa. Areenat täyttyvät ja meininki on katossa. Samalla pidetään huolta – kaksikko on jo monena vuonna osallistunut Kummien tapahtumiin.

Alma

Elton Johnin piti löytää Alma ensin omalle soittolistalleen, niin Suomessakin alkoi kunnon kuhina. Räväkkä ja upeaääninen Alma valittiin Emma-gaalassa vuoden tulokkaaksi 2016.

Nelli Matula

Rähinä Recordsin artisti Nelli Matula on superlahjakas laulaja/lauluntekijä/tanssija, jota on tänä keväänä kuultu mm. yhdessä Robinin kanssa äänitetyssä Hula Hula -biisissä. Nelli esiintyy Kummien tapahtumassa nyt ensimmäistä kertaa.

Yhteistyökumppanimme
Yhteistyökumppanimme
Yhteistyökumppanimme