Elämä Lapselle

Suomen tunnetuimpiin hyväntekeväisyystapahtumiin lukeutuva Elämä Lapselle -konsertti järjestetään Metro Areenalla Espoossa keskiviikkona 13.9.2017 klo 19-22. Huippuartistien tähdittämän konsertin liput tulevat myyntiin kevättalven aikana. Elämä Lapselle esitetään perinteiseen tapaan myös kaksituntisena suorana lähetyksenä Maikkarilla klo 20-22. Konsertin avulla tuetaan Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa sekä lastentautien tutkimustyötä.  Elämä Lapselle -konsertin ensimmäiset artistikiinnitykset ovat Ellinoora, Robin, Nikke Ankara, Antti Tuisku, Alex Mattson, Isac Elliot sekä Mikael Gabriel. 

OSTA LIPUT KONSERTTIIN!

Palaa Elämä Lapselle 2016 -konserttitunnelmiin Maikkarin Katsomossa.

Elämä Lapselle Evento Awards -ehdokkaana vuoden parhaaksi kuluttajatapahtumaksi vuonna 2016. Lue lisää!

Huippuesiintyjien tähdittämä konsertti

Elämä Lapselle kokoaa artistitähdet samalle lavalle - hyvän asian äärelle - yhden illan ajaksi. Artistikiinnityksiä tehdään aina alkusyksyyn asti.

Mikael Gabriel

MG on ollut kotimaisen rapin kovia nimiä jo hyvän aikaa, mutta viimeistään Vain elämää -ohjelman lainabiisit toivat esiin Miklun monipuolisuuden artistina. 

Robin

Huippuluokan lahjakkuus, joka vie uraansa määrätietoisesti vuodesta toiseen eteenpäin. 2016 Elämä Lapselle -konsertissa Robin esiintyi yhdessä nuoren potilaan, Eemilin, kanssa.

Alex Mattson

EDM-tähti Alex Mattson on myös kansainvälisesti katsoen yksi kotimaan lupaavimmista nuorista tuottaja-artisteista. 

Isac Elliot

Vaikka Isacin laulu-ura on lupaavasti liikkeellä ulkomailla, niin tänä vuonna häntä on kuultu myös suomeksi – Miklun kanssa tehdyssä ja soittolistat vallanneessa ”Liikaa sussa kii” -biisissä.  

Ellinoora

Monet Ellinooran kappaleista taipuvat komeasti yhteislauluksi ja kertosäkeiden koukut ovat niissä erittäin tehokkaita.  Ellinoora esiintyy Ellissä nyt ensimmäistä kertaa.

Nikke Ankara

Lahdesta hänkin. Nikke on noussut viime vuosien aikana yhdeksi genrensä kiinnostavimmista nimistä. Uusimmalla Vain elämää -kaudellakin nähtävä artisti on ollut aiemmin Elämä Lapselle -konsertissa feat.-roolissa, mutta nyt omalla biisillään.

Antti Tuisku

Tuiskun Antti on poptähtenä vertaansa vailla – loistava esiintyjä ja erinomainen esikuva. Tosi hienoa saada Antti parin vuoden tauon jälkeen Elämä Lapselle -konserttiin mukaan. #anatude #tervetuloa

Yhteistyökumppanimme
Yhteistyökumppanimme
Yhteistyökumppanimme