Elämä Lapselle

Suomen tunnetuimpiin hyväntekeväisyystapahtumiin lukeutuva Elämä Lapselle -konsertti järjestetään Metro Areenalla Espoossa keskiviikkona 13.9.2017 klo 19-22. Huippuartistien tähdittämän konsertin liput tulevat myyntiin kevättalven aikana. Elämä Lapselle esitetään perinteiseen tapaan myös kaksituntisena suorana lähetyksenä Maikkarilla klo 20-22. Konsertin avulla tuetaan Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa sekä lastentautien tutkimustyötä.  Elämä Lapselle -konsertin ensimmäiset artistikiinnitykset julkaistaan helmikuussa. 

Palaa Elämä Lapselle 2016 -konserttitunnelmiin Maikkarin Katsomossa.

Huippuesiintyjien tähdittämä konsertti

Elämä Lapselle kokoaa artistitähdet samalle lavalle - hyvän asian äärelle - yhden illan ajaksi. Ensimmäiset artistikiinnitykset 2017 Elämä Lapselle -konserttiin tehdään helmikuussa. 2016 konsertissa esiintyivät nämä tähdet ->

Elastinen

Ela on kuulunut pari vuotta Kummien hallitukseen ja sitä ennen meriittiä on kertynyt mm. lukuisista Kummit-tapahtumista. Suomen positiivisin tyyppi on toivottu tähti tämän vuoden konsertissa!

Robin

Lahjakas, fiksu ja filmaattinen. Robin kuuluu niiden artistien joukkoon, jotka halutaan miltei mihin tahansa tapahtumaan Suomessa.

JVG

@vonbrandefelt ja @galleville pistävät Elämä Lapselle -konsertissa taas ison vaihteen päälle – ja show’han siitä seuraa. 

Mikael Gabriel

MG on ollut kotimaisen rapin kovimpia nimiä jo jonkin aikaa. Tästä vuodesta povataan vielä aiempiakin vauhdikkaampaa.

Evelina

Huikea artistilupaus nousi 2015 aikana soittolistojen kärkipäähän ja Honey-biisin siivittämänä lento on jatkunut kiivaana myös 2016. Evelina on mukana ”Ellissä” ensimmäistä kertaa.

TCT

Rannalle räjäytti pankin ja teki bändin tutuksi – nyt on seuraavan stepin vuoro. TCT esiintyy Ellissä ensimmäistä kertaa.

Niila

Superlahjakkaalla laulaja/lauluntekijä Niilalla on soppari Saksan Universalin kanssa, ja hänen debyyttialbuminsa Gratitude julkaistiin 11. maaliskuuta 2016. Niila kirjoitti ensimmäiset kappaleensa jo 15-vuotiaana ja noin kaksikymppisenä hän sukelsi ammatillisen musiikin syövereihin. Niila keikkailee Keski-Euroopassa Sunrise Avenuen kanssa, jonka nokkamies Samu Haber on ollut tärkeä vaikuttaja Niilankin uralla.

Vesala

Vesala on aikamoinen artisti. Taustalla ovat mm. menestyksekkäät PMMP-vuodet, kasa muille artisteille tehtailtuja hittejä, ja nyt erittäin lupaavasti startannut sooloura. 

Mira Luoti

Miran soolodebyytti on sävähdyttävää kuultavaa. Mira on artistina kiinnostava, esiintyjänä erinomainen ja Kummina hyvin aktiivinen. PMMP:n riveissä Elämä Lapselle -konsertti on tullut jo aiemmilta vuosilta tutuksi, mutta nyt mennään tapahtumassa soolona ensimmäistä kertaa.

Alex Mattson

EDM-lupaus Alex Mattson on UFO-singlen siivittämänä noussut nopeasti yhdeksi kotimaan kiinnostavimmista nuorista tuottaja-artisteista. 

Tungevaag & Raaban

Skandinaaviseen yhteistyöhön nojaava tuottaja/dj-kaksikko Tungevaag & Raaban on ilmiömäisen kova live-duo, joka esiintyy Elämä Lapselle -konsertissa nyt ensimmäistä kertaa.

Cheek

Suomen komeimman kiertueen tänä vuonna tehnyt Cheek vieraili Alpha Omegan ohessa kaikilla viidellä lastenklinikalla. Ja kohta kuulemme lisää: All Good Everything 

Isac Elliot

Isac on saanut kuluvan vuoden aikana hyvän jalansijan uudella mantereella asti, joten esiintymiset Suomessa ovat jatkossa entistä harvinaisempaa herkkua. Jos seuraavan kolmen vuoden aikana tapahtuu yhtä paljon kuin edellisten, niin tämä superlahjakas artisti voi löytää tiensä vaikka mihin. 

Mika Ikonen

Syyskuussa uuden sooloalbumin julkaisevalla Mica Ikosella on pitkä tausta niin musiikin kuin kummityönkin saralla. Elämä Lapselle -konserttikokemusta Micalla löytyy stadionvuosista lähtien.

Marcus & Martinus

Tätä duoa on toivottu todella paljon Elämä Lapselle -esiintyjälistalle. Tervetuloa mukaan, norjalaisveljekset Marcus & Martinus! 

Paula Koivuniemi

Valloittavan tyylikäs Paula Koivuniemi viihdyttää Elämä Lapselle -konserttiyleisöä yhdessä Elastisen kanssa. Paulalta ja Elastiselta julkaistiin juuri yhteissinkku Tänään lähtee 14.9. näin tulee toden totta käymään.

Lucas

Viime vuodesta lähtien lahjakas Lucas on edennyt ripeästi kohti kotimaisen musiikin huippua. Laulaja/lauluntekijä esiintyy Elämä Lapselle -konsertissa nyt ensimmäistä kertaa.

Yhteistyökumppanimme
Yhteistyökumppanimme
Yhteistyökumppanimme