Hallitus

Kummien 9-henkinen hallitus toimii ilman korvauksia. Hallitukseen kuuluvat:

 

puheenjohtaja

Tuomo Raasio

Tuomo ”Tumppi” Raasio edustaa Kummien hallituksessa vankkaa tietoa ja kokemusta yritysmaailmasta. Koulutukseltaan Tumppi on juristi ja leipätyönä hän on Senior Partner pääomasijoitusyhtiö CapManissa, jossa työvuosia on kertynyt jo yli 20. Kummien toiminnassa hän on ollut mukana todella pitkään. Mieliharrastuksikseen Joensuusta lähtöisin oleva Tumppi mainitsee golfin, Kuusamon ja saariston.

 

Leea Vartia

Juristi Leea Vartia tuo erinomaista lakiosaamistaan Kummien työn tueksi. Leealla on vahva tausta Suomen suurimmista asianajotoimistoista ja tänä päivänä hän työskentelee omassa yrityksessään.

 

Lauri Ollari

Tapahtumamarkkinointiin ja radiomainontaan erikoistuneen Luovat Palvelut Oy:n omistaja ja vetäjä, Lauri Ollari, tietää millä tavoin saadaan apua tarvitsevien lasten ääni kuulumaan mahdollisille lahjoittajille. Lauri on auttanut Kummeja jo yli kymmenen vuoden ajan ja hallituksessakin hän on työskennellyt pitkään.

 

Päivi Tapanainen

Oulun lastenklinikan ylilääkäri Päivi Tapanainen edustaa lastenklinikoita Kummien hallituksessa. Päivin kausi käynnistyi keväällä 2018.

 

Repe Harmanen

Kummien hallitukseen 2017 vuosikokouksessa liittynyt Repe on liikkeenjohdon huippuammattilainen, joka tuo näkemystään, osaamistaan ja verkostojaan Kummityön tueksi. Tällä hetkellä Repe toimii raideliikenteen suunnittelu-, projektitoimitus- ja ohjelmistopalveluita tuottavan Proxionin toimitusjohtajana.

 

Anna-Liisa Tilus

YLEn juontajana monille tuttu Anna-Liisa on ollut vuosien ajan aktiivinen kummi. Hallitustyön Ansku aloitti kevään 2018 vuosikokouksen yhteydessä.

 

Sirpa Smolsky

Sirpa Smolsky on Lastentautien tutkimussäätiön edustaja Kummien hallituksessa. Koulutukseltaan Sirpa on KTM ja työuraa hän on tehnyt mm. Metallinjalostajat ry:ssä, jonka toimitusjohtajan paikkaa hän piti vuosien 1988-2010 aikana. Viimeiset 20 vuotta Sirpa on siis huolehtinut metallien jalostuksen toimintaympäristön kilpailukyvystä sekä alan tunnettuuden, vetovoiman ja houkuttelevuuden kasvattamisesta. Monipuolisen verkostotoiminnan hallitseva Sirpa harrastaa vapaa-aikanaan kulttuuria ja liikuntaa. 

 

Mikael Knip

Helsingin Lastenklinikkaa Kummeissa edustava Mikael Knip on toiminut lastentautiopin professorina vuodesta 2000 lähtien. Tätä ennen hän vaikutti mm. lastenlääkärinä sekä tutkijana Oulussa ja Tampereella. Mikaelin suuri intohimo on tutkimustyön tekeminen, joka kohdistuu nimenomaan lasten ja nuorten diabetekseen sekä muihin lasten oman puolustusjärjestelmän välittämiin sairauksiin. 

 

Kimmo Laiho

Rap-artisti Elastisena paremmin tunnettu Laiho on ollut mukana Kummityössä jo 2000-luvun taitteesta ja 2014 hänet valittiin mukaan Kummien hallitukseen. Kimmo on yksi Rähinä Records -levy-yhtiön perustajista ja Kummien hallituksessa hänen osaamiselleen on käyttöä erityisesti nuorisotapahtumien suunnittelussa.

 

Jari Petäjä

HYKS Lasten ja nuorten sairauksien toimialajohtaja Jari Petäjä on Kummien hallituksen asiantuntijana.