Ajankohtaista

Joululahjoitukset 2019

Lastenklinikoiden Kummit tukee pieniä potilaita ympäri Suomen, ja tarpeen niin vaatiessa kuka tahansa lapsi Suomessa voi olla hoidettavana Kummien tukikohteessa: lastenklinikalla/lastensairaalassa Helsingissä, Turussa, Tampereella, Oulussa tai Kuopiossa. Merkittävä laitehankinta tai tutkimuksen tukeminen eivät koskaan kosketa vain yhtä potilasta tai yhtä perhettä, vaan lukuisia perheitä. Ja juuri sen takia osallistuminen on tärkeää. Mikäli tänä jouluna haluat tukea pieniä potilaita eri puolilla Suomea, niin kannattaa tutustua Kummien monipuoliseen lahjoitusvalikoimaan ja erilaisiin lahjoitusvaihtoehtoihin täällä: kummit.fi/lahjoita

Jos kyseessä on esimerkiksi yrityslahjoitus, niin voit saada käyttöösi Kummien joulutunnuksen sekä lahjoituksen ylittäessä 1000€ myös tervehdyksen tunnelmalliseen JouluMielelle-konserttilähetykseen MTV3:lla sunnuntai-iltana 15. joulukuuta.

Lahjoitukset mahdollistavat esimerkiksi monen elintärkeän hoitolaitteen hankinnan lastenklinikoille sekä tutkimusten tukemisen, joiden ansiosta yhä useampi lapsi saa tulevaisuudessa entistä parempaa, turvallisempaa ja tehokkaampaa hoitoa. Lämmin kiitos avustasi!

Yhdessä teemme ihmeitä - tänäkin jouluna! 

Jaa postaus: