JouluMielelle-konsertti

JouluMielelle-hyväntekeväisyyskonsertti

Lastenklinikoiden Kummien tunnelmallinen JouluMielelle-hyväntekeväisyyskonsertti järjestetään 27. marraskuuta Kulttuuritalo Martinuksessa Vantaalla. Konsertti esitetään joulukeräyksineen MTV3:lla sunnuntai-iltana 15. joulukuuta. Tähtien ja tarinoiden täyteisessä konsertissa kuullaan joulun kauneimpia lauluja huippuartistien esittämänä. Mukana ovat mm. Saara Aalto, Waltteri Torikka, Ilta, Laura Närhi, Kyösti Mäkimattila ja Jussi Rainio.

 

Joululahjoitukset

Yli 1000 euron lahjoituksella saa joulutervehdyksen JouluMielelle-konserttilähetykseen MTV3:lla sunnuntai-iltana 15. joulukuuta sekä Kummien joulutunnuksen ja/tai Kummien sähköisen joulukortin käyttöön.

20€:n lahjoituksen voi tehdä soittamalla numeroon 0600-1-6000 tai tekstaamalla KUMMIT20 numeroon 16499

10€:n lahjoituksen voi tehdä soittamalla numeroon 0600-9-6010 tai tekstaamalla KUMMIT10 numeroon 16499

Kaikki lahjoitusvaihtoehdot löydät täältä.

 

Luvassa upeaa joulutunnelmaa

Waltteri Torikka

Waltteri oli mukana joulukonsertissamme viimeksi 3 vuotta sitten, mutta nyt aikataulut saatiin jälleen sopimaan yhteen. Waltterin muhkea ääni toimii niin oopperalavoilla kuin joulukonserteissa upeasti.

Ilta

Lahjakas Ilta tuli monelle ensimmäisen kerran vastaan yhteistyöstään Cheekin kanssa ja tällä hetkellä hän tekee omaa vahvaa nousuaan kotimaan kirkkaimpiin lavavaloihin. Ilta on ollut Kummien kanssa monessa mukana viimeisen parin vuoden aikana. Ilta esiintyy myös Kummien Joulu -kirkkokonsertissa Oulussa.

Yhteistyökumppanimme
Yhteistyökumppanimme