JouluMielelle-konsertti

JouluMielelle-hyväntekeväisyyskonsertti

Lastenklinikoiden Kummien tunnelmallinen JouluMielelle-hyväntekeväisyyskonsertti Kulttuuritalo Martinuksesta esitetään joulukeräyksineen MTV3:lla sunnuntai-iltana 15. joulukuuta. Tähtien ja tarinoiden täyteisessä konsertissa kuullaan joulun kauneimpia lauluja huippuartistien esittämänä. Mukana ovat mm. Saara Aalto, Michael Monroe, Ilta, Laura Närhi, Krista Siegfrids, Arja Koriseva, Smokkimiehet Teemu Roivainen ja Mikael Konttinen sekä Jussi Rainio. Vantaan viihdeorkesterin JouluMielelle-kokoonpanoa luotsaa kapellimestarina Ako Kiiski. Konsertin juontajina ovat Mikko Leppilampi ja Joanna Kuvaja sekä tunnelmallista jouluviestiä välittävä Maaret Kallio

Waltteri Torikka joutui valitettavasti perumaan esiintymisensä sairastumisen vuoksi.

Joululahjoitukset

Yli 1000 euron lahjoituksella saa joulutervehdyksen JouluMielelle-konserttilähetykseen MTV3:lla sunnuntai-iltana 15. joulukuuta sekä Kummien joulutunnuksen ja/tai Kummien sähköisen joulukortin käyttöön. 

20€:n lahjoituksen voi tehdä soittamalla numeroon 0600-1-6000 tai tekstaamalla KUMMIT20 numeroon 16499

10€:n lahjoituksen voi tehdä soittamalla numeroon 0600-9-6010 tai tekstaamalla KUMMIT10 numeroon 16499

Tutustu Kummien joululahjoitusvalikoimaan

Kaikki lahjoitusvaihtoehdot löydät täältä

 

Luvassa upeaa joulutunnelmaa

Ilta

Lahjakas Ilta tuli monelle ensimmäisen kerran vastaan yhteistyöstään Cheekin kanssa ja tällä hetkellä hän tekee omaa vahvaa nousuaan kotimaan kirkkaimpiin lavavaloihin. Ilta on ollut Kummien kanssa monessa mukana, ja hän on esiintynyt monta kertaa myös lastensairaalassa potilasperheiden iloksi.

Michael Monroe

Sydämellinen ja särmikäs Michael Monroe on yksi kansainvälisesti tunnetuimmista artisteistamme. Mahtavaa saada Michael mukaan nyt myös Kummien JouluMielelle-konserttiin.

Saara Aalto

Ällistyttävän äänen ja esiintymistaidot omaava Saara Aalto on ollut monesti Kummien tapahtumissa mukana. Saara hurmasi yleisönsä pari vuotta sitten JouluMielelle-konsertissa, ja on upeaa, että Saara on taas esiintymässä tärkeän asian äärellä. 

Laura Närhi

Kemopetrol-yhtyeen solistina aloittanut ja sittemmin hienoa soolouraa rakentanut Laura Närhi on äänellään, esiintymistaidoillaan ja osaamisellaan upea artisti JouluMielelle-konserttiin. Laura pystyy luomaan huikean tunnelman niin konserttiyleisölle tapahtumapaikalla kuin tv:n ääressä.

Jussi Rainio

Jussi Rainio hurmasi TV-yleisön Tähdet Tähdet -kilpailussa aiemmin tänä vuonna. Jussin edellinen esiintyminen Kummien konsertissa onkin useiden vuosien takaa Neon 2 -yhtyeen riveissä. Hienoa saada Jussi taas mukaan!

Teemu Roivainen ja Mikael Konttinen

Smokkimiehet hyvällä asialla! Tangokuningas Teemu Roivaisen, musikaalitähti Lauri Mikkolan ja muusikkomestari Mikael Konttisen tähdittämä kolmikko on täynnä talenttia, tyyliä ja mukavaa swing-meininkiä. Smokkimiesten joulukiertueen avulla kerätään samalla tukea lapsipotilaiden viihtyvyyttä parantaviin hankintoihin, joten onhan tämä joukko upea saada mukaan myös JouluMielelle-konserttiin!

Krista Siegfrids

Lahjakas ja säkenöivä laulaja/lauluntekijä Krista Siegfrids osaa luoda esiintymisillään ainutlaatuisen tunnelman. Mahtavaa, että Krista on taas apunamme.

Arja Koriseva

Hurmaavan Arjan tulkinnat monista tutuista joululauluista ovat juuri niitä kaikista rakkaimpia. Upeaa saada Arja jälleen mukaan tärkeälle asialle!

Yhteistyökumppanimme
Yhteistyökumppanimme
Yhteistyökumppanimme