JouluMielelle-konsertti

Lastenklinikoiden Kummien JouluMielelle-hyväntekeväisyyskonsertti järjestetään marraskuussa Vantaalla (ajankohta tarkentuu kevät-kesän aikana). Konsertti esitetään joulukeräyksineen MTV3:lla sunnuntai-iltana 15. joulukuuta. Tähtien ja tarinoiden täyteisessä konserttilähetyksessä kuullaan joulun kauneimpia lauluja huippuartistien esittämänä. 

 

Joululahjoitukset

Yli 1000 euron lahjoituksella saa joulutervehdyksen JouluMielelle-konserttilähetykseen MTV3:lla sunnuntai-iltana 15. joulukuuta sekä Kummien joulutunnuksen ja/tai Kummien sähköisen joulukortin käyttöön.

20€:n lahjoituksen voi tehdä soittamalla numeroon 0600-1-6000 tai tekstaamalla KUMMIT20 numeroon 16499

10€:n lahjoituksen voi tehdä soittamalla numeroon 0600-9-6010 tai tekstaamalla KUMMIT10 numeroon 16499

Kaikki lahjoitusvaihtoehdot löydät täältä.

 

Luvassa upeaa joulutunnelmaa

Alla vuoden 2018 JouluMielelle-konsertin esiintyjälista. Tämän vuoden ensimmäiset artistikiinnitykset julkaistaan kevät-kesän aikana.

Suvi Teräsniska

Suvi Teräsniskan ääni on yksi maamme pidetyimmistä. Kummeilla on ollut ilo tehdä yhteistyötä Suvin kanssa jo 10 vuoden ajan ja on etuoikeus saada hänet jälleen mukaan JouluMielelle-konserttiimme.

Waltteri Torikka

Waltteri oli mukana joulukonsertissamme viimeksi 3 vuotta sitten, mutta nyt aikataulut saatiin jälleen sopimaan yhteen. Waltterin muhkea ääni toimii niin oopperalavoilla kuin joulukonserteissa upeasti.

Antti Ketonen

Antti Ketonen on tullut suurelle yleisölle tutuksi Neljänsuora-yhtyeestä sekä vuoden takaisesta Tähdet tähdet -ohjelmasta. Tämän vuoden yksi radioiden soitetuimmista lauluista on ollut juuri Antin Olisitpa sylissäni. Kummien työtä Antti on auttanut ja tukenut jo usean vuoden ajan.

Mikael Saari

Monilahjakas Mikael Saari on huipputaitava esiintyjä, joka lauloi viime vuonna samaisessa konsertissa koskettavan Hallelujah-kappaleen. Mikael on monille tuttu niin UMK-laulukilpailuista, Tähdet tähdet -ohjelmasta kuin monista musikaaleista. 

Club For Five

Club For Five on huikean taitava lauluyhtye, jonka joulukiertueet ovat jo vuosia olleet erittäin suosittuja. Edellisestä esiintymisestä Kummien tapahtumassa on kuitenkin vierähtänyt useampi vuosi, joten upeaa saada nämä taidokkaat laulajat taas mukaan.

Ilta

Lahjakas Ilta tuli monelle ensimmäisen kerran vastaan yhteistyöstään Cheekin kanssa ja tällä hetkellä hän tekee omaa vahvaa nousuaan kotimaan kirkkaimpiin lavavaloihin. Ilta on ollut Kummien kanssa monessa mukana viimeisen parin vuoden aikana. Ilta esiintyy myös Kummien Joulu -kirkkokonsertissa Oulussa.

Pepe Willberg

Monivuotinen kummi ja huiman uran musiikin parissa omaava tenori Pepe Willberg on upeassa vireessä. Pepen ääni toimii loistavasti niin yksittäisenä solistina kuin kuoronkin mukana. Tänä syksynä Vain elämää -ohjelmassakin hurmannut laulaja on myös joululaulannan saralla ehdotonta huippua Suomessa.

Heidi Pakarinen

Vuoden 2013 tangokuningatar Heidi Pakarinen on tehnyt komeaa laulu-uraa jo 90-luvulta saakka. Upeaääninen Heidi esiintyy nyt ensimmäistä kertaa Kummien JouluMielelle-konsertissa.

Sanna Nielsen

Moninkertainen Melodifestivalen-finalisti, huipputaitava Sanna Nielsen, tunnetaan Suomessa varmasti kaikista parhaiten viihdyttävästä yhteislauluohjelmasta Allsång på Skansen. Sanna on nyt ensimmäistä kertaa mukana Kummien konsertissa.

Yhteistyökumppanimme
Yhteistyökumppanimme
Yhteistyökumppanimme