JouluMielelle-konsertti

JouluMielelle-hyväntekeväisyyskonsertti

Lastenklinikoiden Kummien tunnelmallinen JouluMielelle-hyväntekeväisyyskonsertti järjestetään 27. marraskuuta Kulttuuritalo Martinuksessa Vantaalla. Konsertti esitetään joulukeräyksineen MTV3:lla sunnuntai-iltana 15. joulukuuta. Tähtien ja tarinoiden täyteisessä konsertissa kuullaan joulun kauneimpia lauluja huippuartistien esittämänä. Mukana ovat mm. Saara Aalto, Michael Monroe, Waltteri Torikka, Ilta, Laura Närhi ja Jussi Rainio. Vantaan viihdeorkesterin JouluMielelle-kokoonpanoa luotsaa kapellimestarina Ako Kiiski.

 

Joululahjoitukset

Yli 1000 euron lahjoituksella saa joulutervehdyksen JouluMielelle-konserttilähetykseen MTV3:lla sunnuntai-iltana 15. joulukuuta sekä Kummien joulutunnuksen ja/tai Kummien sähköisen joulukortin käyttöön.

20€:n lahjoituksen voi tehdä soittamalla numeroon 0600-1-6000 tai tekstaamalla KUMMIT20 numeroon 16499

10€:n lahjoituksen voi tehdä soittamalla numeroon 0600-9-6010 tai tekstaamalla KUMMIT10 numeroon 16499

Kaikki lahjoitusvaihtoehdot löydät täältä.

 

Luvassa upeaa joulutunnelmaa

Waltteri Torikka

Waltteri oli mukana joulukonsertissamme viimeksi 3 vuotta sitten, mutta nyt aikataulut saatiin jälleen sopimaan yhteen. Waltterin muhkea ääni toimii niin oopperalavoilla kuin joulukonserteissa upeasti.

Ilta

Lahjakas Ilta tuli monelle ensimmäisen kerran vastaan yhteistyöstään Cheekin kanssa ja tällä hetkellä hän tekee omaa vahvaa nousuaan kotimaan kirkkaimpiin lavavaloihin. Ilta on ollut Kummien kanssa monessa mukana, ja hän on esiintynyt monta kertaa myös lastensairaalassa potilasperheiden iloksi.

Michael Monroe

Sydämellinen ja särmikäs Michael Monroe on yksi kansainvälisesti tunnetuimmista artisteistamme. Mahtavaa saada Michael mukaan nyt myös Kummien JouluMielelle-konserttiin.

Saara Aalto

Ällistyttävän äänen ja esiintymistaidot omaava Saara Aalto on ollut monesti Kummien tapahtumissa mukana. Saara hurmasi yleisönsä pari vuotta sitten JouluMielelle-konsertissa, ja on upeaa, että Saara on taas esiintymässä tärkeän asian äärellä. 

Yhteistyökumppanimme
Yhteistyökumppanimme
Yhteistyökumppanimme