Uusimmat artikkelit

Kummit-rekry: määräaikainen yrityslahjoitusten kampanjakoordinaattori/ televarainhankkija Kummitoimistolle

Lastenklinikoiden Kummit ry on 1993 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, joka tukee Suomen viittä yliopistollista lastensairaalaa/-klinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Järjestämme tehokkaan tiimimme voimin useita varainhankintakampanjoita ja tapahtumia vuoden aikana sekä rakennamme monipuolisia yhteistyökumppanuuksia. Etsimme nyt syyskauden kampanja-ajaksemme määräaikaisesti myyntihenkistä ja aktiivista kampanjakoordinaattoria varainhankintaamme. Tule mukaan tärkeään työhön lasten terveyden hyväksi.

Työtehtäviisi kuuluu aktiivinen lasten terveyden puolesta puhuminen erityisesti yrityksille. Tarjoamme yhteiskunnallista vaikuttamista ja hyvää tekevää näkyvyyttä erilaisina selkeinä paketteina.  Sinun tehtäväsi on löytää ne yritykset, joiden arvoihin Kummien työn tukeminen sopii.  Käytät työssäsi aktiivisesti työvälineinä niin puhelinta kuin sähköpostiakin, jotka sinulle hyvän perehdytyksen lisäksi tarjoamme.

Kyky kohdata, kuunnella, keskustella ja huomioida erilaisia kohderyhmiä sekä vaihtuvia tilanteita ovat tässä työssä tärkeitä ominaisuuksia.
Eduksi tehtävässä on kaupallinen koulutustausta sekä kokemus myyntityöstä mieluiten b2b-kentästä. Voit olla esimerkiksi kaupallisen alan opiskelija, työurasi alussa oleva tulevaisuuden ammattilainen tai osittaista työtä etsivä tekijä. Arvostamme sitä, että olet innokas luuriin tarttuja, innovatiivinen signaalien etsijä sekä sinnikäs ja positiivinen tekijä.  Yleisimpien Office-ohjelmien ohessa on mahtavaa, jos sinulla on kokemusta Salesforcen käytöstä.

Tarjoamme sinulle aktiivisen ja joka päivä erilaisen työpäivän merkityksellisen tavoitteemme parissa.
92% suomalaisista tuntee Kummit ja suhtautuu toimintaamme positiivisesti.
Tehokas huipputiimimme odottaa jo Sinua antamaan panoksesi tärkeälle asialle yhdessä kanssamme.

Voit hoitaa työtehtäviä toimistoltamme käsin tai osittain etänä. Työtunteja toivomme viikoittain 20-30 tuntia, sopimuksen mukaan.
Työskentelyjakso on 6.8.-11.12.2023, mutta voit mielellään työskennellä jo koko kesäkuunkin.

Kysy lisää: Nina Tuomenoksa puh 050 3713327. Soittoaika tiistaina 25.4. klo 14-15.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen + CV viimeistään 29.4.2023 mennessä osoitteeseen [email protected].
Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Työ on osa-aikainen ja määräaikainen kampanjaluonteisuudesta johtuen.

Oikotie tukee Kummien rekrykampanjoita – lämmin kiitos!

Lasten terveyden tukena tänään ja tulevaisuudessa.

Lastenklinikoiden Kummit on toiminut jo 30 vuotta yhteisellä asialla viittä yliopistollista lastensairaalaa, kehitys- ja tutkimustyötä, potilaiden viihtyvyyttä sekä lasten ja nuorten mielenterveyttä tukien. Lue lisää kummit.fi ja liity tukijoukkoihimme!

Tule mukaan lahjoittajaksi

Lähde mukaan pienten potilaiden tukijoukkoihin lahjoittamalla.

Jaa tämä sivu somessa

Tärkeän asian välittäminen eteenpäin on aina hyvä ajatus. Tästä voit sen tehdä! ♥