Muita tapoja auttaa

Jaa sivu somessa

Lastenklinikoiden Kummit ja Finnair ovat tehneet arvokasta yhteistyötä apua tarvitsevien pienten potilaiden lennättämiseksi jo vuosia. Nyt kaikilla Finnair Plus -pisteitä keränneillä on mahdollisuus osallistua talkoisiin ja lahjoittaa oma pistepottinsa sairaiden lasten hyväksi.

Finnair-yhteistyön avulla Kummit lennättää potilaita ja heidän perheitään lastenklinikkapaikkakunnille ja taas takaisin kotiin palautumaan raskaista hoitojaksoista. Tämän lisäksi potilaita lennätetään mm. virkistysmatkalle syksyiseen Helsinkiin seuraamaan Elämä Lapselle -konserttia. Yhteistyön kautta pyritään tarjoamaan niin ikään osalle pitkäaikaispotilaiden vanhemmista mahdollisuus osallistua vanhempien hemmottelupäivään, jossa he pääsevät hetkeksi rentoutumaan niin mukavan ohjelman kuin toistensa seuran parissa.

Lentoyhteistyön avulla on mahdollistettu monen elinikäisen ystävyyssuhteen syntyminen niin potilaiden kuin heidän vanhempiensakin välille.

Lipuista n. 5 % käytetään Kummien toimiston ja sairaaloiden väliseen liikenteeseen, n. 5 % tunnettujen Kummien sairaalavierailuihin ja kaikki loput potilaiden tai heidän perheidensä sairaalavierailuihin tai virkistysmatkoihin.

Lahjoita Finnair Plus -pisteitä