Ajankohtaista

Kk-lahjoittaminen uudistuu

Tämän kevään aikana Kummien kuukausilahjoitusmahdollisuudet ovat hieman muuttuneet ja monipuolistuneet – mikäli ajatus kuukausilahjoittajaksi ryhtymisestä kiinnostaa, niin nyt voit kätevästi valita itsellesi mieluisimman tavan e-laskun ja operaattoriveloituksellisen kuukausilahjoittamisen väliltä.

E-lasku korvasi siis aiemman suoraveloitussopimuksen, ja sen toimintaperiaate on yksinkertainen: saat verkkopankkiisi kuukausittain määrittelemäsi suuruisen laskun, jonka voit käydä erikseen hyväksymässä (tai sitten olet saattanut valita automaattisen hyväksynnän). Operaattoriveloituksellinen lahjoittaminen tarkoittaa puolestaan sitä, että lähettämällä alla olevien ohjeiden mukaisesti tekstiviestin sinulta varmistetaan kuukausittain haluatko lisätä määrittelemäsi suuruisen lahjoituksen puhelinlaskuusi.

Lastenklinikoiden Kummien kuukausilahjoittajana annat jatkuvaa apua pienille potilaille Suomessa. Kummit ry tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, rahoittaa kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Yhdistys osallistuu niin ikään työhön lasten ja nuorten henkisen hyvinvoinnin puolesta.

 

Kuukausilahjoittajaksi e-laskulla

Tästä pääset liittymään kuukausilahjoittajaksi e-laskulla verkkopankissasi.

 

Operaattoriveloituksellinen kuukausilahjoittaminen

Jos haluat ryhtyä kuukausilahjoittajaksi kätevästi kännykällä, lähetä viesti KK ja valitsemasi summa (3, 5, 10 tai 15 euroa) ilman välilyöntiä numeroon 16155 (esim. KK10). Saat paluuviestin, jossa vahvistetaan liittymisesi kuukausilahjoittajaksi. Lahjoitussumma veloitetaan joka kuukauden 2. päivä. Kuukausilahjoitus veloitetaan operaattorisi puhelinlaskulla. Voit lopettaa lahjoitukset milloin haluat lähettämällä KK3 SULJE (vastaavasti KK5, KK10, KK15 lahjoitussummasi mukaan) numeroon 16155.
 

Kuukausilahjoittamisesta voit kysellä lisää Kummien toimistolta: p. (09) 6824 520.

Jaa postaus: