Ajankohtaista

Hauska viikonloppu Vantaalla

Lastenklinikoiden Kummit järjestää toukokuun puolivälissä 16.–17.5. Vantaan Energia -areenalla tapahtumaviikonlopun, joka jakautuu lauantaina pidettävään nuorten School’s Out Discoon ja sunnuntaina viihdyttävään Teemu-nallen lastenkonserttiin. Molemmissa tapahtumissa nähdään useita kohderyhmissään supersuosittuja esiintyjiä.

School’s Out Disco

Lauantaina 16.5. järjestettävä School’s Out Disco on Kummien tapahtumavalikoiman uusin tulokas. Teini-ikäisille suunnattu Disco on täynnä urbaanin rytmimusiikin tähtiä: JVG, Kasmir, Mikael Gabriel, Jesper Anttonen, Matias Mikkonen sekä juontaja/dj Axl Smith. Disco-ohjelmaan kuuluu upean musiikin ohessa mm. tanssikilpailu. Päihteettömän tapahtuman alaikärajana on 10 vuotta, ja discoliput maksavat 12,50€ sisältäen toimituskulut. Showtime klo 18–21.

Osta liput School’s Out Discoon!

 

Teemu-nallen lastenkonsertti

Sunnuntaina 17.5. on luvassa toista kertaa järjestettävä lapsiperhetapahtuma Teemu-nallen lastenkonsertti. Tänä vuonna lavalle nousevat muksujen suosikit: Fröbelin Palikat, Kengurumeininki, Tea ja Mehudisco, Mimi ja Kuku, Taikuri Luttinen sekä juontajana toimiva Kana. Tapahtumapaikalla on myös mm. taaperoiden touhupiste, ilmapallotaikuutta, ongintaa, pomppulinna ja klovneja. Lastenkonserttiliput maksavat 12,50€ sisältäen toimituskulut ja alle 2-vuotiaat pääsevät mukaan veloituksetta. Ovet lastenkonserttiin avataan klo 14.

Osta liput Teemu-nallen lastenkonserttiin!

Jaa postaus: