Ajankohtaista

Kummien joulutähdet: "Joulumielelle"

Ajat ovat kovat, mutta reipasta joulumieltä tarvitaan sitäkin suuremmin. Lastenklinikoiden Kummit haluavat välittää tänä sesonkina hyvää joulufiilistä ihan uuden joululaulun avulla. ”Joulumielelle”-kappaleen sanomassa korostuvat yhteinen hyvä ja toisten auttaminen. Reipastempoista joululaulua lähti levyttämään joukko kotimaan kovimpia tähtiä: Katri Helena, Mikko Leppilampi, Diandra, Jesse Kaikuranta, Laura Voutilainen sekä Jore Marjaranta.

”Päätettiin tehdä svengaava joulureggae”, sanoo kappaleen tekijöihin kuuluva Niklas Rosström. ”Kaikki muut säveltävät aina kauniita jouluballadeja. Me kuunneltiin läpi aika monta eri tyyliä ja totesimme, että Amy Winehouse -henkinen joulubiisi voisi olla juuri tähän tilanteeseen sopiva”, Rosström toteaa.

”Joulumielelle”-kappaleen ovat säveltäneet Esa Nieminen sekä Niklas Rosström ja sanoittanut Kyösti Salokorpi. Sen tuotannosta on vastannut Leevi and the Leavings -yhtyeessä vaikuttanut ja mm. Aki Sirkesaloa tuottanut Niklas Nylund. Kappaleen voi kuulla Logomossa 24.11. järjestettävän ja MTV3:lla 13.12. esitettävän Joulu Mielelle -konsertin ohessa radiosoitossa sekä esim. Spotify-palvelussa. Single on myös ostettavissa latauskauppojen ohessa perinteisessä cd-formaatissa. Kappaleesta tehdyn musiikkivideon on ohjannut Esa Sulkanen. ”Joulumielelle” julkaistaan virallisesti perjantaina 20. marraskuuta.

Kuuntele Spotifyssa

 

 

Jaa postaus: