Ajankohtaista

Anu Rapelista Kummien uusi toiminnanjohtaja

Lastenklinikoiden Kummit ry:ssä tapahtuu muutoksia, kun Anu Rapeli aloittaa uutena toiminnanjohtajana 7. tammikuuta 2019. Yhdistystä kahdeksan vuotta luotsannut Anne Knaster siirtyy pois Kummit ry:n vetovastuusta ja jatkaa Uuden Lastensairaalan Tukisäätiön hankejohtajana.

Viimeiset kaksi vuotta kansainvälisen tapahtumajärjestäjäyritys Easyfairsin Suomen-toimiston vetäjänä toimineella Anu Rapelilla (MBA) on monipuolinen kokemus myynnin, markkinoinnin ja tapahtumien parista niin liike-elämän kuin hyväntekeväisyyssektorinkin puolelta. Hän on vastannut mm. Kämp Groupin markkinoinnista ja viestinnästä sekä ollut mukana rakentamassa merkittäväksi tapahtuma-alan yritykseksi kasvaneen Management Eventsin tarinaa. Lähimpänä Kummien toimintaa Anu oli aiemmalla työurallaan Nenäpäivä-säätiössä, jota hän johti menestyksekkäästi reilun neljän vuoden ajan.

Anu Rapeli tarttuu uuteen tehtävään äärimmäisen motivoituneena: ”On mahtava päästä Kummien tiimin ja tukijoukkojen kanssa jatkamaan tärkeää työtä lasten ja nuorten parhaan mahdollisen hoidon ja lastenklinikoiden tuen hyväksi Suomessa. Uskon, että yhdessä pystymme saamaan aikaan merkittäviä tuloksia niin pienten potilaiden hyvinvoinnin kuin lastensairauksien tutkimuksen sekä lasten ja nuorten mielenterveystyön sarallakin.”, Rapeli toteaa. 

Kummien hallituksen puheenjohtaja Tuomo Raasio on mielissään erinomaisen osaajan löytymisestä yhden Suomen tunnetuimman ja suomalaisten myönteisimmin kokeman hyväntekeväisyysjärjestön vetäjäksi: ”Olemme todella tyytyväisiä, että saimme Anun uudeksi toiminnanjohtajaksemme. Anussa yhdistyvät hienolla tavalla mahtava asenne sekä oikea tausta tätä työtä varten. Hänellä on laaja osaaminen niin myynnin ja markkinoinnin saroilta sekä eri kokoluokkien tapahtumista. Syvällinen ymmärrys hyväntekeväisyydestä, varainhankinnasta ja brändihallinnasta sekä kattava johtamiskokemus tukevat tätä kokonaisuutta erinomaisesti.”

Raasio kiittää Anne Knasteria tärkeästä työrupeamasta Kummien hyväksi: ”Haluamme esittää ison kiitoksen Anne Knasterille, joka siirtyy Uuden Lastensairaalan Tukisäätiön palvelukseen. Annen johdolla Kummeista on kehittynyt entistäkin modernimpi, erinomaisen maineen omaava ja tehokas yhdistys ympäri Suomea sijaitsevien lastenklinikoiden sekä lastentautien tutkimustyön tueksi.”

Jaa postaus: