Tavaralahjoitukset

Tavaralahjoitukset auttavat lukuisia lapsipotilaita viihtymään entistä paremmin sairaalajaksojen aikana. Erilaiset viihtyvyystarpeet aina kirjoista pelikonsoleihin ovat olleet todella suosittuja ja helpottaneet monien lasten arkea sairaalassa. Kummien välittämiä tavaralahjoituksia lastenklinikoille tehdään ympäri vuoden yksi keskeisimmistä ajankohdista on tietysti joulu, jolloin Kummit välittää lukuisten eri yhteistyökumppanien tavaralahjoituksia joulupaketeissa eteenpäin niin lastenklinikoille kuin useiden sairaaloiden lastenosastoille.

Lastenklinikoille tehtävät tavaralahjoitukset ovat äärimmäisen tärkeitä ja toivottuja. Mikäli yrityksenne haluaa lahjoittaa omia tuotteitaan lastenklinikoille tai hankkia lahjoitettavia tavaroita muualta, niin olkaa yhteydessä Kummien toimistoon.

puh: (09) 6824 520

sähköposti: kummit@kummit.fi

 

Laitetarvelistat löydät kunkin lastenklinikan omalta alasivulta: Helsinki,TampereOuluTurkuKuopio.

Pääsääntöisesti lastenklinikoilla ei voida ottaa vastaan käytettyä tavaraa, joskin aikakauslehtien, pelikonsolien, taulujen ja yksittäisten huonekalujen kohdalla saatetaan tehdä poikkeuksia. Kaikista tavaralahjoituksista on syytä sopia etukäteen, sillä rajallisten varastotilojen vuoksi lastenklinikoilla ei voida ottaa vastaan tavaroita, joille ei heti löydy käyttöä.