Ajankohtaista

Tiimari-liikkeiden keräys tuotti upeat 56325 €

Tiimari-liikkeissä tehtiin hyvää

Kaikissa Suomen Tiimari-liikkeissä järjestettiin osana Elämä Lapselle -kampanjaa keräys, jossa asiakkailla oli syyskuun loppuun asti mahdollisuus lisätä 1 € laskujensa loppusummaan. Kerätyt lisäeurot välitettiin Lastenklinikoiden Kummien kautta lasten mielenterveystyön tukemiseen.

Keräys onnistui hienosti ja tuotti upeat 56325 €. Potti suunnataan ns. Voimaperheet-hankkeeseen, jolla pyritään tuottamaan laaja-alainen ja tehokas toimintamalli lasten mielenterveysongelmien ehkäisemiseksi.

Voimaperheet-hankkeessa tarkoituksena on, että kohdeperheet suorittavat verkossa 10 viikon hoito- ja harjoitusohjelman, jonka edistymistä seurataan ”puhelinvalmentajan” avulla. Tutkimuksella pyritään saamaan selvyys siihen voidaanko verkkovalmennuksella ennaltaehkäistä varhaislapsuuden käytöshäiriöitä. Varhaisella oireisiin puuttumisella voidaan mahdollisesti vähentää siis hankalasti hoidettavia ja tulevaisuuden osalta kalliita ongelmatapauksia. Toimintapa kyseisessä mallissa on varsin edullinen verrattuna vastaanottokäynteihin, ja sillä on mahdollista saada aikaan perinteisiä malleja laaja-alaisempia vaikutuksia. Anonymiteetin säilyttämisen takia perheiden on puolestaan suhteellisen helppo ottaa siihen osaa.

 

Jaa postaus: