Päivätyökeräys

Lastenklinikoiden Kummien Elämä Lapselle -päivätyökeräys 2018/2019 kouluille ja oppilaitoksille – auta sairaita lapsia ja nuoria ympäri Suomen

Kun lapsi sairastuu…
Lapsen sairastuminen vaikuttaa suuresti koko perheen elämään. Arki järjestyy uudella tavalla ja apua tarvitaan. Lastenklinikoiden Kummit ry on ollut sairaiden lasten apuna jo vuodesta 1993 lähtien. Kummit tukee lahjoituksin viittä yliopistollista lastensairaalaa Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Kuopiossa sekä korkealaatuista lastentautien tutkimustyötä. Kummien avulla kehitetään myös lasten ja nuorten psykiatrista hoitoa.
 

 

Keräykseen osallistuminen/ilmoittautuminen

Lastenklinikoiden Kummien päivätyökeräykseen osallistumalla koulujen on mahdollista auttaa lapsia ja nuoria kohti parempaa huomista. Oppilaitos saa valita ajankohdan, jolloin keräyspäivä pidetään.

 

OSALLISTUMISTAVAT

1. Perinteinen päivätyökeräys

Päivätyökeräykseen voi osallistua perinteisellä tavalla, jolloin koulut saavat keräystä varten oman viitenumeronsa sekä keräyslomakkeet.

Ilmoittautumislomake 

 

2. Päivätyökeräys omalla keräyssivulla / digilippaalla

Koulu voi nyt tehdä päivätyökeräyksen myös omalla digilippaalla, johon lahjoittaminen on helppoa, hauskaa ja turvallista. Omalla keräyssivullanne näette heti tehdyt lahjoitukset sekä lahjoittajien viestit.

Osallistu päivätyökeräykseen digilippaalla

 

Lisätietoja saat soittamalla Lastenklinikoiden Kummien toimistolle 040 582 4759 tai sähköpostitse: kaisa@kummit.fi

P.S. Huomioithan myös, että Kummeilla on vakuutus päivätyökerääjiä varten.

Katso LILIN tarina (VIDEO)

___________

Väkivallaton kouluympäristö on lasten ihmisoikeus. Ei hyväksytä kiusaamista. Ei katsota sivusta.

Osallistumalla Elämä Lapselle -päivätyökeräykseen olet mukana tukemassa lasten ja nuorten psykiatrista hoitoa, elintärkeiden hoitolaitteiden hankintaa, lastentautien tutkimusta ja uusien hoitomenetelmien kehittämistä sekä parantamassa potilasviihtyvyyttä lastensairaaloissa. Koulut voivat halutessaan kohdentaa lahjoituksensa oman alueensa lastensairaalaan.