Elämä Lapselle

Suomen tunnetuimpiin hyväntekeväisyystapahtumiin lukeutuva, lapsipotilaiden tueksi tehtävä Elämä Lapselle -konsertti järjestetään 11. syyskuuta Hartwall Arenalla Helsingissä. MTV3 välittää konsertin suorana lähetyksenä klo 20-22, ja huikeana uutuutena konserttietkot Arenalta nähdään suorana Subilla klo 19-20. 

Huippuartistit sekä kummitubettajat lasten ja nuorten asialla

 

Elämä Lapselle kokoaa tänä vuonna yhteen upean esiintyjäjoukon sekä mahtavan kummitubettajatiimin, kun hyväntekeväisyyskonsertissa mukana ovat mm. Robin Packalen, JVG, Elastinen, Juha Tapio, Isac Elliot, Benjamin, ABREU, Arttu Lindeman, Sanni, STEREO feat. Samu Haber, Suvi Teräsniska, Tuure Boelius, Krista Siegfrids, Jukka Poika sekä tubetähdet Pinkku Pinsku, Roni Back, MiskaMH ja Roponen. Uusia julkistuksia tehdään aina syksyyn saakka.

Lastenklinikoiden Kummien järjestämä Elämä Lapselle -konsertti tukee Suomen viiden yliopistollisen lastenklinikan toimintaa sekä lastentautien tutkimustyötä. Ensimmäistä kertaa 90-luvun puolivälissä järjestetyn tapahtuman avulla on mahdollistettu useiden elintärkeiden hoitolaitteiden hankinta sekä tuki monelle merkittävälle lastentautien tutkimushankkeelle Suomessa. Elämä Lapselle -konsertti on valtakunnallinen nuorisotapahtuma, johon saapuu vuosittain ystäväporukoiden ja perheiden lisäksi lukuisia nuorisotoimia eri puolilta maata.

Elämä Lapselle -konserttitunnelmaan pääsee mukaan useissa kanavissa: Arenan, monipuolisten tv-lähetysten sekä verkkokanavien ohessa Radio Nova tekee suoraa lähetystä konserttipaikalta.

Pääsyliput ja yritysliput

25/29,50 € maksavat konserttiliput ovat myynnissä 18.4. alkaen: ticketmaster.com.

Yrityksille ja yhteisöille löytyy niin ikään useita erilaisia mahdollisuuksia osallistua tapahtumaan. Lippupaketeista sekä oheistilaisuuksista voi olla suoraan yhteydessä Kummien toimistoon: jaana@kummit.fi  

Elämä Lapselle -konsertti Hartwall Arenalla keskiviikkona 11.9. kello 19–22. Suora konserttilähetys MTV3:lla kello 20 alkaen. Etkot suorana Subilla klo 19-20.

 

Lahjoitukset

Yli 1000 euron lahjoituksella saa tervehdyksen suoraan Elämä Lapselle -konserttilähetykseen Subilla (klo 19-20) tai MTV3:lla (klo 20-22).

20€:n lahjoituksen voi tehdä soittamalla numeroon 0600-1-6000 tai tekstaamalla KUMMIT20 numeroon 16499.

Oman keräyksen lapsipotilaiden hyväksi voi käynnistää Kummien digilipaspalvelussa. Yli 1000 euron lahjoituksella saa oman tervehdyksen konserttilähetykseen.

Kaikki lahjoitusvaihtoehdot löydät täältä.

 

Palaa Elämä Lapselle 2018 -konserttitunnelmiin Maikkarin Katsomossa.

Huippuesiintyjien tähdittämä konsertti

Elämä Lapselle kokoaa artistitähdet samalle lavalle - hyvän asian äärelle.

Sanni

Järisyttävän suosittu Sanni esiintyy Elämä Lapselle -konsertissa 2019! Hurjan hittiputken viime vuosina viritellyt artisti on ollut tosi toivottu esiintyjä juuri tähän tapahtumaan. Sanni oli viimeksi mukana Elämä Lapselle -konsertissa vuonna 2015. 

Robin Packalen

Tauoltaan palannut Robin Packalen on todella toivottu esiintyjä juuri tässä konsertissa. Robinin matka Elämä Lapselle -konserttien jatkumossa on kulkenut ”Frontside Olliesta” tähän päivään.

JVG

Huikea rapduo JVG palaa Elämä Lapselle -konserttilavalle parin vuoden tauon jälkeen. Jaren ja VilleGallen kombo on ollut apunamme monena vuonna – ja nyt mennään taas isolla.

Elastinen

Kummien hallituksen jäsen ja myönteinen voimahahmo Elastinen on aina valmis nousemaan lavalle hyvällä asialla. Suomirapin pioneeri on yksi genrensä menestyksen keskeisimmistä rakentajista.

ABREU

Artistin tyyli on muuttunut ja kieli vaihtunut suomeksi, mutta taitotaso on yhä mahtava. Anna on ollut Elämä Lapselle -konsertissa esiintymässä useana vuonna, mutta nyt edellisestä visiitistä on vierähtänyt jo liian kauan.

Juha Tapio

Kotimaan kovimpiin laulaja/lauluntekijöihin lukeutuva Juha on tehnyt omalla artistiurallaan useita hyviä tekoja tärkeille kohteille. Juha on ollut ensimmäisiä kertoja Elämä Lapselle -konsertissakin esiintymässä jo yli 10 vuotta sitten. Mahtavaa saada Juha taas mukaan!

Benjamin

Benjamin esiintyi ensimmäisen kerran Elämä Lapselle -konsertissa 5 vuotta sitten ihan laulu-uransa alkumatkalla. Jo silloin meininki oli erittäin kova, mutta mitä onkaan luvassa tällä kertaa.

Arttu Lindeman

Arttu esiintyy konsertissa toistamiseen, mutta kuuluu tänä vuonna myös huikeaan kummitubettajatiimiimme. Go Arttu!

Eino ja Aapeli

Huikeat kymmenvuotiaat kaksospojat, Eino ja Aapeli, ovat laittaneet ison pyörän pyörimään. Debyyttisingle Mä voisin olla se on loistanut striimilistoilla ja kaksikon myönteinen meininki on hurmannut niin lapset kuin aikuisetkin. Elämä Lapselle -konsertissa Eino ja Aapeli esiintyvät nyt ensimmäistä kertaa.

Pinkku Pinsku

Pinkku Pinsku oli tutustumassa Elämä Lapselle -tapahtumaan myös viime vuonna, mutta tällä kertaa hänet nähdään myös aivan toisenlaisessa roolissa kuin konsertin seuraajana. Mahtavaa saada Pinkku Pinsku mukaamme!

Roni Back

Roni on yksi Suomen suosituimmista ja seuratuimmista tubettajista, jonka tuntevat jo monet vanhemmatkin. Elämä Lapselle -konsertissa Roni on mukana Kummitubettajatiimissä.

MiskaMH

Selviytyjät teki MiskaMH:sta tutun myös perinteisen telkkarin seuraajille, ja supersympaattinen kaveri on voittanut monet puolelleen. Miska oli viime vuonna tutustumassa tapahtumaan ja tämän vuoden alussa sairaalavierailulla piristämässä potilaita.

Roponen

Roponen on ottanut myös lasten ja nuorten asian omakseen – antanut aikaansa ja osaamistaan tälle asialle jo ennen kummityön varsinaista käynnistymistä. Elämä Lapselle -konsertissa Roponen on mukana Kummitubettajatiimissä.

Marja Hintikka

Huippuhyvä Marja Hintikka on muutaman vuoden tauon jälkeen taas mukana Elämä Lapselle -konsertin juontohommissa. Mahtavaa saada Marja konserttimeininkiin ja tärkeän asian tueksi!

Isac Elliot

Kansainvälistä läpimurtoa rakenteleva Isac on ollut vakionimiä Elämä Lapselle -konsertissa aina vuodesta 2013 lähtien, jolloin Ikke teki ensimmäisiä isoja keikkojaan. Mahtavaa saada Isac taas mukaan!

Suvi Teräsniska

Yli kymmenen vuoden ajan Kummien matkaa tukenut Suvi on nyt ensimmäistä kertaa Elämä Lapselle -konsertissa. Lukuisia Kummien joulukonsertteja tähdittänyt huiman hyvä laulaja on toivottu nimi myös Elämä Lapselle -konsertin esiintyjäkaartissa.

STEREO feat. Samu Haber

Haloo Helsinki -bändistä tuttujen Jeren ja Leon EDM-duo STEREO on saanut biiseihin isoja vieraita - ja nyt Elämä Lapselle -konsertissa heitä täydentää Sunrise Avenuen nokkamies Samu Haber. Koko kolmikko on ollut monesti mukana Elämä Lapselle -konsertissa, mutta nyt ensimmäistä kertaa esiintymässä yhdessä.

Tuure Boelius

Supersuositusta TTK-ohjelmasta sekä sosiaalisesta mediasta monelle tuttu Tuure on valtaamassa alaa myös artistina. Tuure esiintyy Elämä Lapselle -konsertissa nyt ensimmäistä kertaa.

Krista Siegfrids

Säkenöivä Krista Siegfrids tuo taitoa, tunnetta ja energiaa Elämä Lapselle -konserttiin. Krista esiintyi viimeksi Kummien konsertissa vuonna 2013.

Yhteistyökumppanimme
Yhteistyökumppanimme
Yhteistyökumppanimme
Yhteistyökumppanimme