Kummit Live: Elastinen

Kummit Live: Elastinen 16.5. @keikalla.fi - keikkatallenne katsottavissa 23.5. saakka

Elastinen, Lastenklinikoiden Kummien monivuotinen hallituksen jäsen ja tukija yli 20 vuoden ajalta, järjestää tänä poikkeuksellisena keväänä hyväntekeväisyyskeikan, jonka tuotto kohdennetaan kokonaisuudessaan Kummien työhön lasten ja nuorten mielenterveyden hyväksi. Syksyllä 2020 HUS:n lasten- ja nuorisopsykiatriassa käynnistetään Kummien rahoittamana Cool Kids -hanke, jossa erikoissairaanhoidon osaaminen ja tehokas, näyttöön perustuva ahdistuneisuushäiriöiden hoito-ohjelma tuodaan peruspalvelutasolle – kouluihin. Nyt tehdään yhdessä hyvää! 


Kummit Live: Elastinen tarjoaa upean keikkaelämyksen yhdeltä Suomen suosituimmista artisteista, ajan hengen mukaisesti verkossa. Elan mukana nähdään Petteri SariolanEsa Mäkysen ja Okke Komulaisenhuikea muusikkojoukko. Osta valitsemasi arvoinen, hyvää tekevä lippu tähän ainutlaatuiseen musiikkielämykseen – koko hankintahinta ohjataan Cool Kids -hankkeen tueksi.
 

Kummit LIVE: Elastinen -konsertti järjestetään la 16.5. Konsertti la 16.5. klo 19 keikalla.fi alustalla. Tallenne katsottavissa viikon keikan jälkeen.

Liput: 7e, 10e, 20e, 50e oman valinnan mukaan.

OSTA LIPUT KONSERTTIIN

TEE LIPPUHANKINTA SMARTUM-RAHALLA

Onlinekeikan mahdollistavat: keikalla.fi, Lippu.fi, Pepsodent, Barona, Concreto, NEP Finland, Hollywood House Studios, Radio Nova, Rähinä Records, Kaiku Entertainment, Fullsteam Oy, Smartum sekä Republic.

 

Cool Kids

Lähetteiden määrä lasten- ja nuorisopsykiatrian erikoissairaanhoidossa on kasvanut valtavasti ja ratkaisuja kaivataan. Lasten ja nuorten ahdistuksen hoitoon kehitetty Cool Kids tuo apua tähän ongelmaan. Lastenklinikoiden Kummien tukemana HUS aloittaa pilotin, jossa erikoissairaanhoito kouluttaa näyttöön perustuvan Cool Kids -hoito-ohjelman osaajia ja auttaa menetelmien käyttöönotossa sekä seurannassa peruspalveluiden puolella – kouluissa. Malli saadaan käyttöön myös kaikille lastenklinikoille. Cool Kids tukee ahdistuneisuushäiriöistä kärsiviä lapsia ja nuoria sekä heidän perheitään mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

 

Lahjoitukset

Mikäli haluat osallistua lahjoituksella...

10 € lahjoitat lähettämällä viestin KUMMIT numeroon16499 (myös viesti KUMMIT10 numeroon 16499 on 10 €:n lahjoitus)

20 € lahjoitat lähettämällä viestin KUMMIT20 numeroon 16499

 

Miten pääset online-keikalle?

Mene osoitteeseen https://live.keikalla.fi ja luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään, mikäli olet jo luonut tilin.
Klikkaa sitten Lisää tapahtuma -nappia ja syötä pääsylippukoodisi sille varattuun kenttään, aktivoi tapahtuma. (Huomioithan, että pääsylippukoodisi löytyy Lippu.fi kautta ostetuista lipuista suoraan vahvistuksena tulleesta sähköpostiviestistä)
Testaa laitteistosi toimivuus tällä sivulla. Kannattaa kirjautua keikalle hyvissä ajoin, vaikkapa jo tänään, niin varmistat, että kaikki toimii konsertin alkaessa.

Voit myös katsoa keikan sinulle sopivana ajankohtana tai palata samalla koodillasi uudelleen katsomaan, sillä se on keikka on katseltavissa 7vrk keikan jälkeen eli 23.5. saakka. Nauti keikasta!

Elastinen

Kummien hallituksen jäsen ja myönteinen voimahahmo Elastinen on aina valmis nousemaan lavalle hyvällä asialla, lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi. Suomirapin pioneeri on yksi genrensä menestyksen keskeisimmistä rakentajista.

Yhteistyökumppanimme
Yhteistyökumppanimme
Yhteistyökumppanimme
Yhteistyökumppanimme
Yhteistyökumppanimme
Yhteistyökumppanimme
Yhteistyökumppanimme
Yhteistyökumppanimme
Yhteistyökumppanimme
Yhteistyökumppanimme
Yhteistyökumppanimme