Valentine's Day Swing

Apollo Live Club ja Kummit järjestävät yhteistyössä alkuvuoden odotetuimman hyväntekeväisyystanssitapahtuman Apollossa, joka kokoaa ystävät yhteen tanssimaan live-bändin säestyksellä sekä kisaamaan kauneimmasta karaokelaulusta.

OSTA LIPUT TAPAHTUMAAN

 

Ovet avoinna 15.2. klo 19.00. 

Karaokeilmoittautumiset klo 19 alkaen (5 €/laulu) ja kilpailuaika 19.30-23.00 Apollon alakerrassa.

Päälavalla:

19:30 Saija Tuupanen

20:15 Swing-esitys Masi Saurén & Anna Tyutyunyuk + Swing-tanssiopetus

21:00 Eija Kantola

22:00 Amadeus Lundberg

23:00 Heidi Pakarinen

23:45 Karaokekilpailun voittajat palkitaan

 

 

ESIINTYJÄT

Heidi Pakarinen

Vuoden 2013 tangokuningatar Heidi Pakarinen on tehnyt komeaa laulu-uraa jo 90-luvulta saakka. Upeaääninen Heidi esiintyi viime vuonna Kummien JouluMielelle-konsertissa ja nyt pääsemme tanssimaan Heidin tahtiin Valentine's Day Swingissä.

Saija Tuupanen

Upeista tulkinnoistaan tunnettu Saija Tuupanen on vakiinnuttanut paikkansa Suomen iskelmätaivaalla. Tangomarkkinolla 2003 kuningattaren tittelillä palkittu Saija tunnetaan hyvästä ohjelmistostaan ja aurinkoisesta olemuksestaan. Saija on vuosien saatossa noussut keikkapaikkojen kiintotähdeksi ja keikkakuningattareksi. Vuonna 2015 Saija valittiin Vuoden Tanssittajaksi.

Amadeus Lundberg

Lahjakas laulaja Amadeus Lundberg hurmaa yleisöään persoonallisella laulutyylillään ja karismaattisella olemuksellaan. Amadeus on näyttänyt kykynsä myös suurien estradien parrasvaloissa ja häntä onkin musiikkipiireissä verrattu nuoreen Olavi Virtaan. Amadeus  tuli suuren yleisön tietoisuuteen voitettuaan Tangokuninkuuden vuonna 2009. Hän valloitti tuolloin koko Suomen kansan sydämet laululla Onnemme kyyneleetVuoden 2010 alussa Amadeus oli mukana Suomen Euroviisu-finaalissa.

Eija Kantola

Eija Kantola on ollut jo pitkään kotimaan kirkkaimpien naisartistien joukossa. Yhteensä artisti on julkaissut jo 19 albumia, ja hänet on palkittu myös kultalevyillä. Eijan varsinainen laulajanura starttasi vuonna 1992, kun hän voitti Tangokuningatar-tittelin. Sitä ovat seuranneet mm. Syksyn Sävel -voitto, Suomen Euroviisukarsinnan kakkossija, Emma- ja Iskelmä Finlandia -ehdokkuudet sekä monet konserttikiertueet ja tuhannet keikat, joita taiteilija on uransa varrella tehnyt.

Masi Saurén ja Anna Tyutyunyuk

Masi Saurén ja Anna Tyutyunyuk ovat tällä hetkellä yksi maailman kärkipareja Boogie Woogie -tanssissa. Tämä kansainvälisesti tunnettu pari kilpailee ympäri maailmaa. He ovat urallaan saavuttaneet jo EM- ja MM- finaalipaikan ja pitävät hallussaan maailmanrankingissa 3. sijaa. Valentine’s Day Swing -tapahtumassa saamme nauttia parin huikeasta tanssishowsta, jonka jälkeen he opastavat puoli tuntia osallistujia tunnetuimpien swing-tanssilajien askelkuvioihin.