Konserttilahjoitukset

Kummien viimeisin tv-konsertti: JOULUMIELELLE 15.12.2019 (MTV3)

 

Lastenklinikoiden Kummit ry kutsuu kaikkia auttamaan pieniä potilaita elämän alkutaipaleella.

Suomessa lasten on monilta osin hyvä olla. Vaikeatkin sairaudet ovat lyötävissä hoitotyön ja -laitteiden ollessa korkeatasoisia. Niin ikään potilasviihtyvyyden hyväksi tehtävät toimenpiteet ovat äärimmäisen tärkeitä lasten paranemisprosessin tukemisessa. Korkean tason säilyttäminen edellyttää jatkuvaa kehitystä ja panostusta tulevaisuuden varalle. Sairaaloiden budjettivarat eivät riitä kaikkeen, vaan apua tarvitaan. Myös henkinen pahoinvointi ja erityisesti pienten mielien ylirasittuminen on ongelma, joka vaatii täsmällistä toimintaa niin ennaltaehkäisyn kuin jälkihoidonkin osalta. Osallistumalla autat!

Kaikki lahjoitukset ovat tärkeitä. Tehdessänne yli 1000 euron lahjoituksen saatte halutun tervehdyksen, nimenne ja lahjoitussumman/-kohteen näkyviin televisioruutuun JouluMielelle-konserttilähetyksessä, joka esitetään MTV3-kanavalla 15.12.2019.

Lue lisää tukikohteista.

Klikkaa kuvaa ja tee lahjoitus

 

Puhelinlahjoitukset

Konserttikeräykseen voi osallistua myös soittamalla ja tekstaamalla:

Lahjoitusnumero (ympärivuotinen): 0600-1-6000  (20,11 + pvm)

Suuret lahjoitukset lähetyksen aikana: verkossa sekä numerossa 0600 9 6001.

Tekstarilahjoitukset: lähetä viesti KUMMIT numeroon 16499. Viestin hinta on 10 €.

 

Näkyvyys Elämä Lapselle -konsertissa

 

Elämä Lapselle -konsertti on yrityksille loistava paikka osallistua äärimmäisen tärkeän asian tukemiseen ja kantaa yhteiskunnallista vastuuta tulevaisuuden toivoista. Siinä samalla yrityksen on mahdollista saada näkyvyyttä yhdessä maamme tunnetuimmista viihdetapahtumista. Elämä Lapselle -konsertin tietää nimeltä yli 3,2 miljoonaa ihmistä ja se on tunnetuin Suomessa järjestettävistä hyväntekeväisyyskonserteista. Konsertin järjestävä Lastenklinikoiden Kummit ry on nimeltä tuttu 75 prosentille suomalaisista. Lastenklinikoiden Kummit ry:n tunnettuus on kasvanut vuosi vuodelta ja se on yksi parhaiten näkyvistä hyväntekeväisyysorganisaatioista suomalaisessa järjestökentässä. Elämä Lapselle -konsertin suoraa lähetystä seuraa vuosittain n. 500 000 TV-katsojaa.

Tehkää lahjoitus ja välittäkää se sidosryhmillenne Elämä Lapselle -konsertissa MTV3-kanavalla 11.9.2019. Kaikkien ennakkolahjoittajien näkyvyys ruudussa on taattu. Konsertti esitetään perinteiseen tapaan kahden tunnin suorana lähetyksenä keskiviikkona kello 20.00 alkaen (MTV3).

Elämä Lapselle -konsertti antaa mahdollisuuden niin pienille potilaille kuin heidän tukijoilleen. Lähde mukaan - yhdessä teemme ihmeitä!

________________________________________________________

 

Ystävällisin terveisin,

Lastenklinikoiden Kummit ry

Lisätietoa:

Susanna Laurila
puh: 040 179 7914
email: susanna@kummit.fi