Tukenne on erittäin merkittävää, näin teet yrityslahjoituksen Kummeille

Suorat lahjoitukset ovat yksi merkittävä yrityshyväntekeväisyyden muoto. Yritykset voivat halutessaan tehdä lahjoituksia Kummien työhön esim. joulun alla tai yrityksen vuosipäivänä.

Yli 1000 €:n lahjoituksella tervehdys suoraan tv-lähetykseen!

89 % suomalaisista tuntee Kummit organisaationa ja pitää sen toimintaa luotettavana, vaikuttavana ja nykyaikaisena (Taloustutkimus 2020).

Kummit toimii valtakunnallisesti lastentautien tutkimustyön, hoitomenetelmien kehittämisen, parhaan mahdollisen hoidon ja potilashyvinvoinnin sekä mielenterveystyön hyväksi.

Tekemällä yli 1000 euron lahjoituksen Kummien tv-konserttiin (Kummit Live: Elämä Lapselle 16.9.2020, Kummit Live: JouluMielelle 11.12.2020) yritys saat myös tervehdystekstin näkyviin suoraan konserttilähetykseen MTV3:lla.

Täytä yrityslahjoituslaskulomake

 

Tästä voitte ladata #kummitila -materiaalit käyttöönne, joilla voitte helposti kertoa esim. somessa tärkeästä tuestanne Kummeille!

Kummien yleiskeräykseen kerätyt varat ohjataan aina lastensairaaloiden suurimpiin tarpeisiin ja hankkeisiin sekä lastentautien tutkimukseen.

Yli 1000 €:n lahjoitus on mahdollista kohdentaa alueellisesti tietylle lastenklinikalle (Helsinki, Turku, Tampere, Oulu tai Kuopio) tai haluamaanne työn osa-alueeseen: tutkimus, laitehankinnat ja innovaatiot, mielenterveystyö tai potilasviihtyvyys.

Kohdennuksen voi suorittaa yrityslahjoituslomakkeella.

Isommissa yli 10 000 €:n lahjoituksissa pystymme usein järjestämään sairaalavierailun tukikohteeseen tai Kummien edustajan vierailun yrityksenne tilaisuuteen. Kysy lisää!

Susanna Laurila, puh: 040 179 7914 tai [email protected]