Tervetuloa mukaan pienten potilaiden tukijoukkoihin!

Etsittekö yrityksenne kanssa vaikuttavaa yhteistyökumppania ja kohdetta, jonka kanssa toteuttaa yritysvastuutanne? Tukemalla lasten ja nuorten parasta mahdollista hoitoa Lastenklinikoiden Kummien kanssa hyvän mielen yhteistyö ja konkreettinen auttaminen ovat taattuja!

Kummit toimii valtakunnallisesti lastentautien tutkimustyön, hoitomenetelmien kehittämisen, parhaan mahdollisen hoidon ja potilashyvinvoinnin sekä mielenterveystyön hyväksi. Suomalaisista 89 % tuntee Kummit organisaationa ja pitää sen toimintaa luotettavana, vaikuttavana ja nykyaikaisena (Taloustutkimus 2020).

Vaihtoehtoja tukityölle on monia: suora lahjoitus, rojaltisopimus tai muu tukikumppanuus toiveidenne mukaan. Tekemällä esimerkiksi yli 1000 euron lahjoituksen Kummien tv-konserttiin (Elämä Lapselle – tai JouluMielelle-konsertit) saatte myös tervehdystekstinne näkyviin suoraan konserttilähetykseen MTV3:lla.

Saatte myös näyttävät #kummitila-materiaalit käyttöönne, joilla voitte helposti kertoa esim. somessa tärkeästä tuestanne Kummeille!

Tee yrityslahjoitus

 

Kummien yleiskeräykseen kerätyt varat ohjataan aina lastensairaaloiden suurimpiin tarpeisiin ja hankkeisiin sekä lastentautien tutkimukseen.

Yli 1000 €:n lahjoitus on mahdollista kohdentaa alueellisesti tietylle lastenklinikalle (Helsinki, Turku, Tampere, Oulu tai Kuopio) tai haluamaanne työn osa-alueeseen: tutkimus, laitehankinnat ja innovaatiot, mielenterveystyö tai potilasviihtyvyys.

Kohdennuksen voi valita yrityslahjoituslomakkeella.

Isommissa, yli 10 000 €:n lahjoituksissa, pystymme usein järjestämään sairaalavierailun tukikohteeseen tai Kummien edustajan vierailun yrityksenne tilaisuuteen. Kysy lisää!

Nina Tuomenoksa
p. 050 371 3327
nina@kummit.fi

 

Yritysyhteistyöstämme sanottua:

 

Vesijohtoliike Mönkkönen

”Vesijohtoliike Mönkkönen on ollut pienten potilaiden tukijoukoissa jo yli kymmenen vuoden ajan ja osallistuminen on yrityksellemme kunnia-asia. Nyt haluamme haastaa kaikki yritykset Suomessa mukaan kanssamme tähän työhön tärkeän asian puolesta!” – Mönkkösen tiimi

 

Tallink Silja Oy

”Tallink Silja on ollut jälleen mukana jokavuotisessa Kummit Live: Elämä Lapselle -konsertissa.

Olemme jo kymmenen vuoden ajan tehneet yhteistyötä Lastenklinikoiden Kummit ry / The Association of Friends of the University Children’s Hospitals kanssa. Perheet ovat aina olleet meille tärkeä asiakasryhmiä, ja yhteistyöhön Kummien kanssa lähdettiin vuonna 2011 juuri tästä syystä.

Yhteistyö on vuosien aikana kehittynyt erittäin tiiviiksi. Olemme yhteistyövuosien aikana esimerkiksi olleet mukana tukemassa lastensairaaloiden laitehankintoja ja tarjonneet potilasperheille risteilyjä laivoillamme.

Videolla esitellään viisihenkinen perhe, joka pääsi nauttimaan potilasperheristeilystä ja keräämään voimavaroja arkeen.

Lahjoituksen pienille potilaille voi tehdä koska vain. Haastamme kaikki mukaan tekemään hyvää! ❤️”

 

Autotalo Laakkonen:

”Lasten ja nuorten hyvinvointi on meillä Laakkosella sydämen asia! Matkamme Lastenklinikoiden Kummit ry / The Association of Friends of the University Children’s Hospitals rinnalla onkin kestänyt jo yli 10 vuoden ajan 😍 Vuosien saatossa olemme olleet mukana tukemassa mm. lasten syöpätautien tutkimusta, uraauurtavaa sydänläppähanketta sekä lasten ja nuorten ahdistuneisuushäiriön hoitoa Mielen tila -kampanjassa.

Vastuullisuus ja hyvä yhteishenki ovat tärkeä osa Laakkosen kulttuuria. Ne ovat läsnä jokapäiväisessä työssämme kaikissa toimipisteissämme. Lisäksi ne näkyvät asiakkaidemme, kumppaneidemme ja omien työntekijöidemme suurena arvostuksena 🤩

Tiesitkö, että asiakkaanamme myös sinä olet mukana auttamassa pieniä lapsipotilaita? Jokainen Laakkosella tehty huolto kerryttää vuosittain Kummeille lahjoitettavaa hyväntekeväisyyspottia. Kiitos Kummit, että saamme olla mukana! Liity sinäkin pienten potilaiden tukijoukkoihin. ❤️ 🏥 🐻”