Kummit-lahja potilasperheiden virkistykseen

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa

25,00

Poista

Kummit-lahja on aineeton lahja, jolla voit ilahduttaa läheistäsi vaikkapa merkkipäivänä. Kummit-lahja potilasperheiden virkistykseen kohdistetaan ajankohtaisiin virkistyshankkeisiin ja hankintoihin lastenklinikoilla/-sairaaloissa ympäri Suomen.

 

Tee näin:

  1. Valitse aineeton Kummit-lahja, jonka haluat antaa.
  2. Ostoksesi jälkeen saat sähköpostiisi lahjoittajadiplomin, jonka voit lähettää tai antaa läheisellesi.
  3. Voit myös lähettää terveisesi suoraan lahjan saajan sähköpostiin Tilaa lahjaksi -toiminnolla ja valita tervehdykseesi haluamasi kuvan.

 

Lastenklinikoiden Kummit ry huolehtii Kummit-lahjan perillemenosta valitsemaasi kohteeseen.

Aineettoman Kummit-lahjan avulla olet mukana tukemassa parasta mahdollista hoitoa lapsille ja nuorille Suomessa. Tämän lahjan antamisesta tulee vielä kaiken lisäksi erityisen hyvä mieli, ihan tutkitustikin!

Yhdessä teemme ihmeitä!

Lastenklinikoiden Kummit ry pyrkii kaikin mahdollisin tavoin helpottamaan lastenklinikoiden potilaiden ja heidän perheidensä sairaala-aikaa. Virkistyslahjoitusten avulla lastenklinikoiden osastoista tehdään mahdollisimman viihtyisiä pienille potilaille.

Kummien lahjoitusvaroilla lastenklinikoille hankitaankin virikkeitä erilaisista peleistä kirjoihin ja televisioista pelikonsoleihin. Tämän lisäksi odotustiloja ja potilashuoneita sisustetaan viihtyisämmiksi. Tärkeä osa potilaiden viihtymistä ovat myös Kummivierailut kaikilla lastenklinikoilla. Vanhemmille ja perheille järjestettävien virkistyspäivien avulla pyritään puolestaan auttamaan koko perheen jaksamista raskaana ajanjaksona. Kummit-lahjalla virkistykseen tuet monipuolisesti potilasperheiden jaksamista.