Ajankohtaista

Elastisen hyväntekeväisyyskonsertti nousi Suomen katsotuimmaksi maksulliseksi striimikeikaksi

29.05.2020 klo 11.27

16.5. järjestetty Kummit Live: Elastinen -hyväntekeväisyyskonsertti oli menestys. Suomen tähän mennessä kaikkien aikojen katsotuimmaksi maksulliseksi striimikonsertiksi noussut esiintyminen keräsi lasten ja nuorten mielenterveyden hyväksi yli 45 000 euroa.

Jaa postaus:

Etsimme Kummitiimiin vahvistuksia toimistollemme!

27.05.2020 klo 08.25

Kummitiimi etsii vahvistuksia:

Markkinoinnin ja viestinnän harjoittelija elo-joulukuulle.

Hallintoassistentti, tuntityö.

Tutustu toimenkuvaan, lähetä hakemus ja tule tekemään ihmeitä yhdessä tukijoukkojemme kanssa!

Jaa postaus:

Cool Kids: Konkreettisia työkaluja ahdistuneisuushäiriön hoitoon

13.05.2020 klo 14.16

Kummien tämän vuoden iso hanke, Cool Kids, pyrkii tarjoamaan tehokkaita ratkaisuja lasten ja nuorten ahdistushäiriöiden hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Husin lasten- ja nuorisopsykiatrian asiantuntijat toteuttavat hankkeen Kummien tuella.

 

Jaa postaus:

Ron Rapee: ”Lapsi opetetaan kohtaamaan ahdistuksen aiheuttaja”

13.05.2020 klo 13.50

Cool Kids -hoito-ohjelman kehittäjä, australialaistutkija Ron Rapee sanoo Cool Kidsin perustuvan arkijärkeen. Rapee kouluttaa Suomessa menetelmää käyttävät ammattilaiset.

Cool Kids on kognitiivisiin käyttäytymisterapioihin kuuluva hoito-ohjelma, joka luotiin 2000-luvun alussa australialaisessa Macquarien yliopistossa. Erikoissairaanhoidon puolella HUS:ssa käytössä ollutta hoito-ohjelmaa lähdetään pilotoimaan peruspalvelutasolle, kouluihin, kun HUS:n lasten- ja nuorisopsykiatrian asiantuntijat toteuttavat uuden hankkeen Kummien tuella.

 

Jaa postaus:

Lahjoita hymy: Pepsodent ja Lastenklinikoiden Kummit yhteistyössä lasten ja nuorten hymyjen hyväksi

11.05.2020 klo 13.08

Pepsodent ja Lastenklinikoiden Kummit käynnistävät yhteistyön, jonka tavoitteena on välittää hymyn voimaa ja lisätä tietoisuutta suun terveydestä sekä vaikutuksesta lasten ja nuorten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Unilever lahjoittaa vuoden 2020 aikana kaikista myydyistä Pepsodent-tuotteista osuuden Lastenklinikoiden Kummit ry:n työhön parhaan mahdollisen lasten ja nuorten hoidon hyväksi Suomessa. Pepsodentin ja Kummien yhteistyö alkaa Kummit Live: Elastinen -hyväntekeväisyyskonsertin merkeissä, joka striimataan keikalla.fi-alustalla lauantaina 16. toukokuuta klo 19. 

Jaa postaus:

Tanssi-iskelmän vahvat nimet julkaisivat hyvää tekevää musiikkia!

08.05.2020 klo 16.26

Hyväntekeväisyyssinglessä on mukana useita Suomen suosituimpia iskelmäartisteja.
Kappaleena on Silta yli synkän virran, suomenkielinen versio Bridge Over Troubled Water -klassikosta.
Hyväntekeväisyyskohteena on Lastenklinikoiden Kummit. 
 

Jaa postaus:

Koronakriisi ei pysäytä auttamista – Elastinen ja huippumuusikot repäisevät virtuaalisesti lasten ja nuorten mielenterveyden puolesta

30.04.2020 klo 09.32

Suomen kirkkaimpiin tähtiin kuuluva rap-muusikko Elastinen järjestää yhdessä Lastenklinikoiden Kummien kanssa virtuaalisen hyväntekeväisyyskeikan 16.5.

Rap-artisti Elastinen on viimeiset kuusi vuotta toiminut aktiivisena jäsenenä Lastenklinikoiden Kummien hallituksessa ja tehnyt järjestön kanssa hyväntekeväisyyskeikkoja sitäkin pidempään. Nyt hän haluaa yhdessä Kummien kanssa osoittaa, ettei edes koronavirus pysty pysäyttämään ihmisten halua ja kykyä auttaa. Elastinen ja Kummit järjestävät yhteistyössä 16. toukokuuta virtuaalisen Kummit Live: Elastinen -hyväntekeväisyyskeikan, jonka tuotto menee suoraan Kummien työhön lasten ja nuorten mielenterveyden hyväksi. 

Jaa postaus:

Kummien "lääkintälaukku" sekä korona ja minä -opas #kummitila:sta

27.04.2020 klo 10.08

Elämme poikkeuksellista aikaa ja ihan kaikki meistä tarvitsevat nyt tsemppiä!

Kummit on toiminut lähes 30 vuotta lasten ja nuorten parhaan mahdollisen hoidon tukena Suomessa. Erityisesti tässä tilanteessa voimaannuttavat viestit ja yhdessä välittäminen ovat arvossaan – niinpä haluamme olla mukana tsemppaamassa ihan kaikkia. Vietä mukava hetki tämän ”Kummien virtuaalisen lääkintälaukun” kanssa ja katso kummitukijoidemme lämpimät terveiset ❤ 

Kummitervehdysten lisäksi löydät sivulta Korona ja minä -oppaan lapsille ja nuorille.

Jaa postaus:

Kummit tukikohteidensa apuna korona-epidemian aikana

03.04.2020 klo 11.41

Lastenklinikoiden Kummit ry on toiminut vuodesta 1993 Suomessa lasten ja nuorten parhaan mahdollisen hoidon tukena. Tällä hetkellä COVID-19 -virus (korona) ja siihen liittyvät toimenpiteet hallitsevat sekä uutisvirtaa että elämää ylipäätään, ja mekin toimimme olosuhteiden, edellytysten sekä ilmenevien tarpeiden mukaisesti. Pyrimme mm. toteuttamaan virtuaalitervehdyksiä potilaille fyysisten vierailujen sijaan.

Jaa postaus:

Roschierista Kummien pro bono -lakikumppani

02.03.2020 klo 10.18

Asianajotoimisto Roschier laajentaa monivuotista yhteistyötään Lastenklinikoiden Kummit ry:n kanssa. Entistä tiiviimmän kumppanuuden myötä Roschier antaa Kummeille jatkossa juridista neuvontaa ja tukea pro bono -perusteisesti esimerkiksi erilaisissa laki- ja sopimusasioissa.

Jaa postaus:

Pages