Kiinnostaako sinua kummillisen kiva vapaaehtoistyö Helsingissä, Turussa, Tampereella, Kuopiossa tai Oulussa? Tai vaikkapa etänä?

Haluatko vapaaehtoistyön kautta auttaa haastavassa elämäntilanteessa olevia lapsiperheitä ja saada samalla itsellesi tärkeää työkokemusta ja uusia verkostoja? Meillä se on mahdollista!

Vapaaehtoisillemme tarjoamme yhteisöllisyyttä, tukea ja merkityksellistä tekemistä. Hyväntekeväisyystyö kehittää uusia taitoja ja lisää itseluottamusta.

Osallistumisestasi saat työtodistuksen, jota työnantajatkin usein arvostavat. Ja mikä parasta, auttamisesta tulee hyvä mieli! Olet meille tärkeä ja siksi olet vakuutettu vapaaehtoistyötä tehdessäsi.

Mahdollisuuksia on monia

Voit tehdä vapaaehtoistyötä kertaluontoisesti tai säännöllisesti. Voit esimerkiksi osallistua tapahtumien järjestämiseen, kampanjoida Lastenklinikoiden Kummien puolesta tai aloittaa vaikka oman digilipaskeräyksen merkkipäiviesi kunniaksi. Osallistumismahdollisuuksia on monia – Sinä päätät mikä sopii sinulle parhaiten. Myös etänä tehtävä vapaaehtoistyö voi olla mahdollista – kerro meille kiinnostuksenkohteistasi ja osaamisestasi!

Tee vapaaehtoistyötä, jolla on pienille suuri merkitys

Vapaaehtoisten apu on toiminnallemme korvaamattoman tärkeää – tule siis mukaan tukemaan pieniä potilaita, ja tuo kaverisikin! Vapaaehtoisena voivat toimia kaikki yli 15-vuotiaat, alle 18-vuotiailta tulee olla vanhempien suostumus.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja jutellaan lisää. Voit joko

  • soittaa meille numeroon 09 6824 520 tai
  • laittaa viestiä ja kertoa vähän itsestäsi sekä siitä, millaisesta vapaaehtoistyöstä olisit kiinnostunut[email protected]

Voit myös olla suoraan yhteydessä oman alueesi tiiminvetäjään ja kysyä lisää paikallistoiminnasta.

Olisitko kiinnostunut ryhtymään Kuopion alueen vapaaehtoisten tiiminvetäjäksi (vapaaehtoistehtävä)? Kysy lisää: 09 6824 520, [email protected]

Kuopion alueen vapaaehtoisten Facebook-ryhmä

Tampereen alueen vapaaehtoisten tiiminvetäjä Sanna Kekki (vapaaehtoinen), [email protected]

Tampereen alueen vapaaehtoisten Facebook-ryhmä

Turun alueen vapaaehtoisten tiiminvetäjä Suvi Ylikylä-Elers (vapaaehtoinen), [email protected]

Turun alueen vapaaehtoisten Facebook-ryhmä

Pääkaupunkiseudun vapaaehtoisten tiiminvetäjä Saija Haapanen (vapaaehtoinen), [email protected]

Pääkaupunkiseudun vapaaehtoisten Facebook-ryhmä

Oulun alueen vapaaehtoisten tiiminvetäjä Marjaana Laurila (vapaaehtoinen), [email protected]

Oulun alueen vapaaehtoisten Facebook-ryhmä

Usein kysyttyjä kysymyksiä vapaaehtoistyöstä Kummeilla

Mitä Kummien vapaaehtoiset tekevät?

Meillä voit olla mukana monenlaisessa toiminnassa – oman kiinnostuksesi ja aikataulusi mukaan. Vapaaehtoisenamme voit esimerkiksi olla mukana järjestämässä tapahtumia kuten konsertteja, myyjäisiä tai klinikkavierailuja, hoitaa tuotemyyntiä ja muita käytännön tehtäviä, kampanjoida somessa tai vaikkapa auttaa postitustehtävissä toimistollamme Helsingissä.

Miten ilmoittaudun vapaaehtoiseksi?

Soita meille numeroon 09 6824 520 tai laita viestiä osoitteeseen [email protected]. Kerro vähän itsestäsi sekä siitä, millaisesta vapaaehtoistyöstä olisit kiinnostunut.

Minkälaista perehdytystä voin saada?

Kun olemme keskustelleet kanssasi, lähetämme sinulle vapaaehtoisen infopaketin. Saat tukea ja perehdytystä tehtävääsi oman alueesi tiiminvetäjältäsi – lisäksi myös Kummitoimisto Helsingissä on tukenasi kaikissa kysymyksissä.

Saanko vapaaehtoistyöstä todistuksen?

Kyllä. Todistus tekee vapaaehtoistyösi konkreettisesti näkyväksi, ja siitä saattaa olla sinulle hyötyä esimerkiksi CV:n liitteenä.

Keneltä voin kysyä lisää?

Soita tai laita meille viestiä, autamme mielellämme: 09 6824 520, [email protected]

Miten pitkäksi aikaa vapaaehtoistyöhön sitoudutaan?

Voit toimia Kummien vapaaehtoisena sinulle sopivan ajan – eli mitä vain tunnin, parin tapahtumaosallistumisesta pidempiaikaiseen mukanaoloon ja kenties tiiminvetäjänä toimimiseen. Voit lopettaa vapaaehtoistyön milloin haluat.