Tarjoamme vapaaehtoisillemme yhteisöllisyyttä, tukea ja merkityksellistä tekemistä. Hyväntekeväisyystyö kehittää uusia taitoja ja lisää itseluottamusta.

Osallistumisestasi saat työtodistuksen, jota työnantajatkin usein arvostavat. Ja mikä parasta, auttamisesta tulee hyvä mieli! Olet meille tärkeä ja siksi olet vakuutettu vapaaehtoistyötä tehdessäsi.

Mahdollisuuksia on monia

Voit tehdä vapaaehtoistyötä kertaluontoisesti tai säännöllisesti. Voit esimerkiksi osallistua tapahtumien järjestämiseen, kampanjoida Lastenklinikoiden Kummien puolesta tai aloittaa vaikka oman digilipaskeräyksen merkkipäiviesi kunniaksi.

Osallistumismahdollisuuksia on monia – Sinä päätät mikä sopii sinulle parhaiten. Myös etänä tehtävä vapaaehtoistyö voi olla mahdollista – kerro meille kiinnostuksenkohteistasi ja osaamisestasi!

Tee vapaaehtoistyötä, jolla on pienille suuri merkitys

Vapaaehtoisten apu on toiminnallemme korvaamattoman tärkeää – tule siis mukaan tukemaan pieniä potilaita, ja tuo kaverisikin! Vapaaehtoisena voivat toimia kaikki yli 15-vuotiaat, alle 18-vuotiailta tulee olla vanhempien suostumus.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja jutellaan lisää. Voit joko

  • soittaa meille numeroon 09 6824 520 tai
  • laittaa viestiä ja kertoa vähän itsestäsi sekä siitä, millaisesta vapaaehtoistyöstä olisit kiinnostunut: kummit@kummit.fi

Voit myös olla suoraan yhteydessä oman alueesi tiiminvetäjään ja kysyä lisää paikallistoiminnasta.

Kuopio

Olisitko kiinnostunut ryhtymään Kuopion alueen vapaaehtoisten tiiminvetäjäksi (vapaaehtoistehtävä)? Kysy lisää: 09 6824 520, kummit@kummit.fi

Kuopion alueen vapaaehtoisten Facebook-ryhmä

Tampere

Tampereen alueen vapaaehtoisten tiiminvetäjä Sanna Kekki (vapaaehtoinen), tampere@kummit.fi

Tampereen alueen vapaaehtoisten Facebook-ryhmä

Turku

Turun alueen vapaaehtoisten tiiminvetäjä Suvi Ylikylä-Elers (vapaaehtoinen), turku@kummit.fi

Turun alueen vapaaehtoisten Facebook-ryhmä

Pääkaupunkiseutu

Pääkaupunkiseudun vapaaehtoisten tiiminvetäjä Saija Haapanen (vapaaehtoinen), paakaupunkiseutu@kummit.fi

Pääkaupunkiseudun vapaaehtoisten Facebook-ryhmä

Oulu

Oulun alueen vapaaehtoisten tiiminvetäjä Marjaana Laurila (vapaaehtoinen), oulu@kummit.fi

Oulun alueen vapaaehtoisten Facebook-ryhmä

Usein kysyttyjä kysymyksiä vapaaehtoistyöstä Kummeilla

Mitä Kummien vapaaehtoiset tekevät?

Meillä voit olla mukana monenlaisessa toiminnassa – oman kiinnostuksesi ja aikataulusi mukaan. Vapaaehtoisenamme voit esimerkiksi olla mukana järjestämässä tapahtumia kuten konsertteja, myyjäisiä tai klinikkavierailuja, hoitaa tuotemyyntiä ja muita käytännön tehtäviä, kampanjoida somessa tai vaikkapa auttaa postitustehtävissä toimistollamme Helsingissä.

Miten ilmoittaudun vapaaehtoiseksi?

Soita meille numeroon 09 6824 520 tai laita viestiä osoitteeseen kummit@kummit.fi. Kerro vähän itsestäsi sekä siitä, millaisesta vapaaehtoistyöstä olisit kiinnostunut.

Minkälaista perehdytystä voin saada?

Kun olemme keskustelleet kanssasi, lähetämme sinulle vapaaehtoisen infopaketin. Saat tukea ja perehdytystä tehtävääsi oman alueesi tiiminvetäjältäsi – lisäksi myös Kummitoimisto Helsingissä on tukenasi kaikissa kysymyksissä.

Saanko vapaaehtoistyöstä todistuksen?

Kyllä. Todistus tekee vapaaehtoistyösi konkreettisesti näkyväksi, ja siitä saattaa olla sinulle hyötyä esimerkiksi CV:n liitteenä.

Keneltä voin kysyä lisää?

Soita tai laita meille viestiä, autamme mielellämme: 09 6824 520, kummit@kummit.fi

Miten pitkäksi aikaa vapaaehtoistyöhön sitoudutaan?

Voit toimia Kummien vapaaehtoisena sinulle sopivan ajan – eli mitä vain tunnin, tapahtumaosallistumisesta pidempiaikaiseen mukanaoloon tai kenties tiiminvetäjänä toimimisen väliltä. Voit lopettaa vapaaehtoistyön milloin haluat.