Yhteistyömahdollisuudet yrityksille

Suomi on yksi maailman huippumaista, kun on kyse lasten ja nuorten erikoissairaanhoidosta. Huipulla pysyminen vaatii kuitenkin jatkuvaa kehitystä. Lahjoitusvarojen avulla pystytään tekemään tavallista enemmän: paremmilla laitteilla & innovaatiohankkeilla, kehitys- ja tutkimustyöllä sekä mielenterveyteen ja potilasviihtyvyyteen panostamalla voidaan antaa uudenaikaisempaa ja tehokkaampaa hoitoa pienille potilaille.

Taloustutkimuksen Suomi Tänään 2022 -hyväntekeväisyystutkimuksen mukaan suomalaiset tukevat mieluisimpina kohteina sairauksien parantamista, hoitomenetelmien kehittämistä sekä lasten hyväksi kohdistuvaa työtä Suomessa. Kummit on ollut tekemässä työtä näiden asioiden eteen jo lähes 30 vuotta. Kummit mielletään samaisen tutkimuksen mukaan vaikuttavaksi, luotettavaksi sekä helposti lähestyttäväksi ja erittäin nykyaikaiseksi organisaatioksi.

Ota yhteyttä sähköpostitse ja keskustellaan lisää!

Vastuullisuusviestintää & vaikuttavaa lahjoittamista

Kummien yrityskumppanina pääsette vaikuttamaan omalta osaltanne tulevaisuuden terveyteen sekä lasten ja nuorten parhaaseen mahdolliseen hoitoon Suomessa.

Vaikuttavan viestin voitte nivoa osaksi omaa vastuullisuusstrategiaanne ja yritysviestintäänne. Kummit-kumppanuus voi tukea yritystänne, kun tavoitteena on esimeriksi lisätä kiinnostusta ja tunnettuutta brändiänne kohtaan sekä kasvattaa myyntiä. Myös oman henkilökunnan mukaan ottaminen yhteiseen tekemiseen kehittää työnantajamielikuvaa ja sitouttaa henkilöstöänne eri tavoin.

Tarjoamme yrityksellenne erilaisia tapoja olla mukana tukemassa pienitä potilaita. Näitä ovat esimerkiksi:

  • eritasoiset vuosikumppanuudet
  • kertalahjoitus valittuun tukikohteeseen tai hankkeeseen
  • lahjoitukset Elämä Lapselle – ja JouluMielelle-konserttiemme yhteydessä.

Valitse juuri teille paras tapa olla mukana ja kysy lisää yhteistyö-mahdollisuuksista jo tänään!

Puhelimitse: 050 371 3327 Nina Tuomenoksa
Sähköpostitse: [email protected]