Löydä oma tapasi auttaa!

Jaa sivu somessa

Kun merkkipäiväsi lähestyy, sinua halutaan muistaa eri tavoin. Oletko ajatellut, että voisit kohdistaa saamasi huomionosoitukset pienten lapsipotilaiden hyväksi, jotka ovat jatkuvasti tuen tarpeessa? Lastenklinikoiden Kummien kautta voit suunnata lahjoitukset lasten hyväksi ja olla tukemassa heitä kohti parempaa huomista.

Auttamisesta tulee hyvä mieli.

Juhlista merkkipäivääsi lahjoituksella

Jos sinusta tuntuu, että et kaipaa merkkipäivänäsi mitään erityistä lahjaa itsellesi, mitä jos ohjaisit sinua muistavat ihmiset tekemään lahjoituksen Kummeille? Kummien kautta voit suunnata merkkipäivälahjoitukset kokonaisuudessaan lasten ja nuorten hyväksi ja antaa tärkeän tukesi.

Tässä kolme helppoa tapaa toteuttaa merkkipäiväkeräys:

1. Perusta oma digilipas.

Tee näin:

  • Luo digilipas Kummien palvelussa
  • Kerro ystäville, sukulaisille ja muille tutuille keräyksestäsi esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tai sähköpostitse

p.s. voit käynnistää oman synttärikeräyksesi myös Facebookissa

2. Pyydä mahdollisia huomionosoituksia Kummien lahjoitustilille.

Ohjaa ystävät, sukulaiset ja muut tutut halutessaan lahjoittamaan suoraan Lastenklinikoiden Kummien yleiskeräykseen tilille:

Nordea FI29 1470 3000 2040 01

Merkkipäivänäsi kerätyn lahjoitussumman voi myös kohdistaa tietylle lastenklinikalle tai osastolle tai muuhun tarkempaan kohteeseen, kuten laitehankintaan tai vaikkapa lasten viihtyvyyteen. Tällöin tarvitset tilinumeron lisäksi viitenumeron, jonka saat Kummitoimistolta [email protected]

3. Pyydä sinua muistavia tutustumaan Kummien aineettomien lahjojen verkkokauppaan