Elämä Lapselle -konsertissa 2019 lanseerattiin Kummien uusi #kummitila-hyväntekeväisyyskonsepti

Kummitila on meidän kaikkien mahdollisuus inspiroitua uudella tavalla auttamisesta ja mahdollisuuksista vaikuttaa lasten hyvinvointiin. Se on tila, joka laitetaan päälle, kun on aika tehdä hyvää.

Kummitilassa yksityiset ihmiset, oppilaitokset, koulut, yritykset ja yhteisöt voivat kerätä rahaa tai muunlaisia lahjoituksia pienten potilaiden hyväksi valitsemallaan tavalla.

Voitte #kummitilassa esimerkiksi

  • järjestää pihakirppiksen, jonka yhteydessä kerrotte ostajille, että puolet tuotosta lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen
  • kannustaa työntekijöitä lahjoittamaan summan x osana joulukeräystä, jonka yritys lopuksi tuplaa
  • järjestää leikkimielisen kilpailun ystävien kesken, jossa osallistumismaksu menee pienten potilaiden hyväksi
  • jotain muuta? Vain taivas on rajana!

Varsinainen rahankeräys onnistuu helposti oman digilippaan kautta, jonka avulla voitte kertoa tarkemmin #kummitila-tempauksestanne sekä valita kohteen, johon haluatte keräyksenne tuotot kohdentaa.

Löydät myös Kummitila-verkkosivustoltamme erilaisia vaihtoehtoja ja materiaaleja hyvien tekojen mahdollistamiseksi.

Tervetuloa mukaan!

Siirry Kummitila-sivustolle

 

Millaisia tekoja #kummitilassa on vuosin mittaan tehty?

  • Albatros Restaurant & Terrasse järjestää vuosittain sesonkinsa viimeisenä lauantaina hyväntekeväisyyspäivän, jolloin ravintolan koko päivän tuotto lahjoitetaan Kummeille. Vuonna 2021 Albatrossin kauden päätöskeräys tuotti upeat 18 000 euroa!
  • Honkajoen Panimolla on tuotevalikoimassa maittavia limonadeja, joiden tuotosta lahjoitetaan 10 % lasten ja nuorten mielenterveyden tueksi. #kummitilaan on siis helppo mennä juuri oman liiketoiminnan mukaisesti!
  • Lääkealan yritys DRA Consulting järjestää vuosittain koko henkilöstön pyöräilytapahtuman, jonka avulla tuetaan niin työntekijöiden hyvinvointia kuin hyväntekeväisyyttäkin. Keväällä 2021 DRA pyöräili lasten ja nuorten mielenterveystyön hyväksi.