Kummien hallitus toimii pro bono -perusteisesti, ilman korvauksia.

Tuomo Raasio, pj.

Tuomo ”Tumppi” Raasio edustaa Kummien hallituksessa vankkaa tietoa ja kokemusta yritysmaailmasta. Juristin koulutuksen omaava Tumppi teki mittavan työuran pääomasijoitusyhtiö CapManissa, ja Kummien toiminnassa sekä tukena hän on ollut todella pitkään. Mieliharrastuksina Joensuusta lähtöisin olevalla Tumpilla ovat golf, Kuusamo ja saaristo.

Leea Vartia

Juristi Leea Vartia tuo erinomaista lakiosaamistaan Kummien työn tueksi. Leealla on vahva tausta Suomen suurimmista asianajotoimistoista ja tänä päivänä hän työskentelee omassa yrityksessään.

 

Repe Harmanen, vpj.

Kummien hallitukseen 2017 vuosikokouksessa liittynyt Repe on liikkeenjohdon huippuammattilainen, joka tuo näkemystään, osaamistaan ja verkostojaan Kummityön tueksi.

 

Kimmo Laiho

Rap-artisti Elastisena paremmin tunnettu Laiho on ollut mukana Kummityössä jo 2000-luvun taitteesta ja 2014 hänet valittiin mukaan Kummien hallitukseen. Kimmo on yksi Rähinä Records -levy-yhtiön perustajista ja Kummien hallituksessa hänen osaamiselleen on käyttöä erityisesti nuorisotapahtumien suunnittelussa.

Sirpa Smolsky

Sirpa Smolsky on Lastentautien tutkimussäätiön edustaja Kummien hallituksessa. Koulutukseltaan Sirpa on KTM ja työuraa hän on tehnyt mm. Metallinjalostajat ry:n toimitusjohtajana. Monipuolisen verkostotoiminnan hallitseva Sirpa harrastaa vapaa-aikanaan kulttuuria ja liikuntaa.

Anna-Liisa Tilus

YLEn juontajana monille tuttu Anna-Liisa on ollut vuosien ajan aktiivinen kummi. Hallitustyön Ansku aloitti kevään 2018 vuosikokouksen yhteydessä.

 

 

Marja-Leena Lähdeaho

TAYS:n lastentautien vastuualuejohtaja. Marja-Leena toimii yliopistosairaaloiden lastenklinikoiden edustajana Kummien hallituksessa.

 

Kaija-Leena Kolho

Professori Kaija-Leena Kolho liittyi Helsingin Uuden lastensairaalan edustajana Kummien hallitukseen keväällä 2020.

 

Jari Petäjä

HYKS Lasten ja nuorten sairauksien toimialajohtaja Jari Petäjä on Kummien hallituksen asiantuntijana.

Lauri Ollari

Lauri Ollari, tuttujen kesken Lare, on Kummien hallituksen pitkäaikaisin jäsen, jonka tukityö pienten potilaiden hyväksi on jatkunut jo yli 20 vuotta. Tänä aikana Lauri on tuonut Kummien toimintaan mukanaan rautaista tapahtuma-alan ammattitaitoaan, mikä on näkynyt Kummien erilaisissa projekteissa ja niiden luovissa toteutuksissa.