Yrityksesi voi olla lasten hymyjen aikaansaaja sekä vastuullinen vaikuttaja työssä parhaan hoidon mahdollistamiseksi lapsille ja nuorille Suomessa.

Lastenklinikoiden Kummit ry tarjoaa yrityksille monipuoliset mahdollisuudet toteuttaa vaikuttavaa, näkyvää ja tuloksellista yhteistyötä. Lahjoituksilla tuetaan yliopistollisia lastenklinikoita/lastensairaalaa ja lastentautien tutkimusta.

Yhteistyön mahdollisuudet Kummien kanssa ovat laajat, ja jokaiselle yritykselle voidaan myös räätälöidä oma yhteistyömalli, jos valmiista tukimuodoista ei löydy sopivaa.

Olemme kehittäneet myös laajan valikoiman erilaista viestintämateriaalia, joilla yrityksenne on helppo kertoa omasta vastuullisuustyöstään Kummien kanssa.

Parhaimmillaan yhteistyötä ovat toteuttamassa niin yritys organisaationa kuin henkilökuntakin.

Valitse suora yrityslahjoitus, jos päätös tuen määrästä ja ajankohdasta on jo tehty. Yrityskumppanuus on hyvä valinta silloin, kun haluatte miettiä yrityksenne näköistä toteutusta ja osallistaa muutkin sidosryhmät mukaan sekä viestiä yhteistyöstä kattavasti. Kumppanuuksista löytyy myös runsaasti erilaisia, räätälöitäviäkin vaihtoehtoja kuhunkin tilanteeseen sopivasti!

Kysythän lisää:

Susanna Laurila, Kummit

puh: 040 179 7914 tai [email protected]

Yhteistyökumppanuus

Yrityslahjoitukset

Yhdessä voimme tehdä enemmän lastemme hyväksi.