Kummien vuosikumppanuus on oiva valinta yritykselle, joka haluaa tehdä vaikuttavasti hyvää

Kummien vuosikumppanuudessa yrityksellä on ainutlaatuinen tilaisuus olla mukana tukemassa lasten ja nuorten parasta mahdollista hoitoa erilaisilla tavoilla koko vuoden ajan.

Katso alta esimerkkejä erilaisista mahdollisuuksistamme!

Pääyhteistyökumppanuus

Pääyhteistyökumppanuus Kummien kanssa pitää sisällään yhdessä räätälöidyn vuosikokonaisuuden, jolla tuetaan lasten ja nuorten parasta mahdollista hoitoa Suomessa. Kummien pääyhteistyökumppanina pääsette viestimään vaikuttavasta lahjoituksesta läpi vuoden. Kumppanuus rakennetaan yhteiselle arvopohjalle, osaksi yrityksen tavoitteiden ja toiveiden mukaista vastuullisuusohjelmaa.

Pääyhteistyökumppanin kanssa suunnitellaan ja toteutetaan yhteistä vuosikelloa, johon sisältyy erilaisia toimenpiteitä vuoden aikana eri sidosryhmille. Kummien pääyhteistyökumppanina saatte lisäksi näkyvyyden joko Elämä Lapselle – tai JouluMielelle-konsertissa, jossa pääsette viestimään vastuullisuustyöstänne laajalle yleisölle.

Atria on Kummien pääyhteistyökumppani vuonna 2022.

Yhteistyökumppanuus

Yhteistyökumppanuus Kummien kanssa räätälöidään kumppanin toiveiden ja tarpeiden mukaan, sisältäen vuosilahjoitusta ja esimerkiksi henkilökunnan osallistumista.

Sovittujen tuotteiden tai -palveluiden myynnistä ohjataan lahjoitusosuus Kummien työn tukemiseen. Tämä yhteistyömalli soveltuu yrityksellenne silloin, kun haluatte kerätä varoja pienten potilaiden hyväksi myymällä tiettyä tuotetta tai palvelua ja osallistamalla sen myötä esimerkiksi asiakkaanne mukaan hyväntekemiseen. Autamme mielellämme ideoimaan sopivaa kokonaisuutta yrityksellenne.

Katso esimerkki Novitan ja Kummien
yhteistyökumppanuudesta.

#kummitila

Voitte tehdä hyvää myös #kummitilassa!

Kummitilassa ideana on, että yritys voi esimerkiksi järjestää tapahtuman, lahjoittaa osuuden tuotemyynnistään tai palvelustaan ja tehdä tämän kaiken #kummitilassa.

Tässä kumppanuudessa yritys saa käyttöönsä #kummitila-materiaaleja.

Katso esimerkki Keslan #kummitila-tempauksesta täältä.

_________________________________________________________

Kysy lisää!

Nina Tuomenoksa
p. 050 371 3327
[email protected]