Uusimmat artikkelit

Kummit etsii varainhankinnan kumppanuuspäällikköä

Järjestämme tehokkaan tiimimme voimin useita varainhankintakampanjoita vuoden aikana ja rakennamme monipuolisia yhteistyökumppanuuksia erilaisten yritysten ja yhteisöjen kanssa. Nykyisen tiimikokoonpanomme muuttuessa etsimme nyt kumppanuuksista vastaavaa vahvistusta Kummitiimin varainhankintaan! 

Varainhankinnan kumppanuuspäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti valtakunnallisten yhteistyökumppanuuksiemme kehittämisestä ja uusien hankkimisesta.

Tehtävässäsi pääset työskentelemään toimialamme näköalapaikalle Kummien arvostetun ja tunnetun brändin pariin sekä hankkimaan varoja yhdelle suomalaisten tärkeimmistä tukikohteista. Kumppanuustyön kautta pääset myös työskentelemään useiden eri toimialojen ja laajan yritysverkoston kanssa. Vastaat kumppanuusprosessin ja -palvelun kehittämisestä sekä ideoit jatkuvasti uusia mahdollisuuksia tulla mukaan yhteistyöhön pienten potilaiden parhaan mahdollisen hoidon hyväksi koko Suomessa. 

Tärkeitä ominaisuuksia kumppanuuspäällikön tehtävään: 

·    Myyntikyky ja -kokemus – vahva tausta vastuullisista myynnin/myynnin kehittämisen, varainhankinnan tai asiakashallinnan tehtävistä luo lähtökohdan tuloksille tässä tehtävässä. Soveltuva kaupallinen koulutus/korkeakoulutus antaa hyvän pohjan tälle työlle ja palvelumuotoilu- sekä konseptointikokemus ovat sinulle hyödyllisiä. Mikäli Salesforce on tuttu järjestelmä, helpottaa se perehtymistäsi tehtävään. 

·    Asiakaspalveluhenkisyys – erinomaisen asiakaskokemuksen kehittäminen ja tuottaminen ovat sinulle sydämen asia. Ideointikyky on tässä tehtävässä todellinen voimavara!  

·    Vuorovaikutustaidot – motivoidut uusien ihmisten kohtaamisesta ja lähestyt tuntematonta luontevasti. Ennen kaikkea palat halusta innostaa erilaiset organisaatiot ja ihmiset mukaan työhön pienten potilaiden hyväksi! 

·    Organisointi- ja ratkaisukyky – olet toimeen tarttuva tilanteiden ratkaisija ja isojen kokonaisuuksien hahmottaja, joka näkee mahdollisuuksia sielläkin, missä muut eivät vielä ole niitä nähneet. Johdat itseäsi mutkitta ja nautit useiden projektien yhtäaikaisesta läpiviennistä.  

·    Suurisydäminen tiimipeluri – ennen kaikkea olet tiimipeluri, joka työskentelee niin yhdessä kuin itsenäisesti yhteisiä tavoitteita kohti.  

Tarjoamme sinulle:  

·    Merkityksellisen ja vaikuttavan työn – jokainen uusi ja hyvin hoidettu kumppanuus luo lisää mahdollisuuksia tukea parasta mahdollista hoitoa lapsille ja nuorille Suomessa. 

·    Monipuolisen tehtävän – työhösi kuuluu suunnittelua, aktiivista myyntityötä, sitouttamista, sisältöjen ideointia, kumppanuuden osa-alueiden toteuttamista ja suhteiden ylläpitoa.  

·    Laajan verkoston – Kummit tekee tiivistä yhteistyötä kumppaniverkostonsa kanssa ympäri Suomen ja tuen merkitys on nähtävissä konkreettisesti vuosittain. Tuloksista voidaan iloita yhdessä kumppaneiden kanssa ja käydä esim. vierailemassa sairaaloissa.  

·    Huipputekijät ympärillesi – kotoisa toimistomme sijaitsee Lauttasaaressa, mutta etätyöskentelyäkin on mahdollista toteuttaa helposti. Odotamme kuitenkin jo malttamattomina, että pääsemme jälleen pandemian jälkeen tapaamaan yhteistyökumppaneitamme, tukijoitamme ja muita sidosryhmiämme mahdollisimman paljon myös kasvotusten! 

Kysy lisää 19.2. tai 1.3. klo 12-16: 

Anu Rapeli, toiminnanjohtaja, Lastenklinikoiden Kummit, puh. p. 040 149 0032  

Lähetäthän hakemuksesi + CV:n, sisältäen palkkatoiveesi viimeistään 3.3. mennessä osoitteeseen: [email protected] 

Oikotie tukee Lastenklinikoiden Kummien rekryprosessia ilmoitustilalla ja IMSTalent osallistumalla rekrytointiprosessin toteuttamiseen.

Lisätietoja: Mimma Silvennoinen p. 040 5139 139. 

Tule mukaan lahjoittajaksi

Lähde mukaan pienten potilaiden tukijoukkoihin lahjoittamalla.

Jaa tämä sivu somessa

Tärkeän asian välittäminen eteenpäin on aina hyvä ajatus. Tästä voit sen tehdä! ♥