Lahjoituslomake

Täytä tässä lahjoituslaskulomake ja auta pieniä potilaita lähelläsi!

Lastenklinikoiden Kummit ry tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, rahoittaa kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Kummit osallistuvat myös työhön lasten ja nuorten mielenterveysongelmien ehkäisemiseksi. Lastenklinikoiden Kummit ry kiittää tuestasi!

Yleislahjoitus on aina hyvä valinta, sillä se menee kaikkeen siihen työhön, jota sairaalat ja tutkimus eniten tarvitsevat.

Yli 1000 €:n lahjoituksen voit kuitenkin halutessasi kohdentaa alueellisesti tai tiettyyn Kummien tekemään työn osa-alueeseen.

1000 €:sta ylöspäin saat myös tekstitervehdyksen JouluMielelle-konserttilähetykseen 11.12. MTV3:lla sekä muita joulun tukipakettiin kuuluvia etuja lahjoitussummasta riippuen.

Lahjoittaessasi Cool Kids -hankkeeseen olet mukanamme tukemassa lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Jos lahjoitat yli 1000 € saat myös tervehdyksesi JouluMielelle-konserttilähetykseen sekä Mielen tila -tukipakettiin kuuluvia materiaaleja. Tämä tervehdys voi olla valintasi mukaan mielenterveystyöhön tai jouluun liittyvää.