Uusimmat artikkelit

Etsimme Kummitiimiin vahvistuksia toimistollemme!

Markkinoinnin ja viestinnän harjoittelija Kummitoimistolle

Lastenklinikoiden Kummit ry on 1993 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, joka tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, lastentautien kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Järjestämme tehokkaan tiimimme voimin useita varainhankintakampanjoita ja tapahtumia vuoden aikana sekä rakennamme yhteistyökumppanuuksia. Etsimme nyt vahvistusta aktiiviseen tiimiimme syyskauden ajaksi!

Markkinoinnin ja viestinnän harjoittelijana pääset toteuttamaan kanssamme monenlaisia sisältöjä, tapahtumia sekä varainhankintakampanjoita. Verkkopalvelu-uudistus ja digimarkkinoinnin kehittäminen ovat parhaillaan Kummeilla käynnissä, joten pääset heti mukaan uuden luomiseen!

Olet toivottavasti päässyt hyvään vauhtiin markkinoinnin/viestinnän opinnoissasi ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa, ja etsit harjoittelupaikkaa, jossa pääsisit oppimaan lisää sekä hyödyntämään osaamistasi mahdollisimman monipuolisesti. Olet kiinnostunut erilaisista ilmiöistä ja seuraat eri medioita ahkerasti pysyäksesi ajan tasalla. Rakastat organisoimista ja olet hyvä projektien edistäjä sekä oma-aloitteinen, toimeen tarttuva tilanteiden ratkaisija. Olet parhaimmillasi useiden projektien keskellä ja pidät muutoksesta. Olet asiakaspalvelulähtöinen tiimipeluri, joka työskentelee yhdessä yhteisiä tavoitteita kohti. Mahtavaa, jos hallitset jo yleisimmät Office-ohjelmat PPT:n ja Excelin, Salesforce tai WordPress-taidot ovat plussaa! Toivomme myös ideoita ja potentiaalia sosiaalisen median sekä sisällöntuotannon ratkaisujen parissa.

Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen ja vaihtelevan harjoittelun monipuolisessa sekä kokemusrikkaassa ympäristössä, jossa pääset toteuttaman erilaisia sisältöjä ja toimenpiteitä markkinoinnin sekä viestinnän osa-alueilla. Myös työmme merkityksellisyys ja vaikutus konkretisoituu sinulle tekemisesi kautta.

Harjoittelu on palkallinen (1236 €/kk) ja toivomme sen sijoittuvan 5 kk:n ajaksi mieluiten elo-joulukuulle.

Kysy lisää: Matti Valli puh. 050 356 3336 pe 29.5. klo 12–14 tai ti 2.6. klo 9–11.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 8.6. mennessä osoitteeseen [email protected]

Hallintoassistentti, tuntityö
Lastenklinikoiden Kummit ry

Lastenklinikoiden Kummit ry on 1993 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, joka tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, lastentautien kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Järjestämme tehokkaan tiimimme voimin useita varainhankintakampanjoita ja tapahtumia vuoden aikana sekä rakennamme yhteistyökumppanuuksia. Etsimme nyt vahvistusta tehokkaaseen tiimiimme, merkityksellisen työn pariin!

Tarjoamme opintojensa loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle tai jo kokeneemmalle asiantuntijalle tuntityötä Kummitoimiston mielenkiintoisten hallintotehtävien parissa. Toimenkuvaasi kuuluvat moninaiset hallinnon työt kuten asiakaspalvelu, CRM-järjestelmän päivittäminen ja kehittäminen, taloushallinnon rutiinitehtävät ja kehittäminen, erilaiset kehityshankkeet, selvitystyöt ja hallinnointitehtävät. Pienessä tiimissä pääset monipuolisesti mukaan merkityksellisiin työtehtäviin, eikä yksikään päivä ole samanlainen!

Olet mielellään toiminut taloushallinnon ja/tai asiakkuudenhallintatehtävien parissa. Olet parhaimmillasi usean projektin keskellä ja nautit erilaisten asiakaspalvelutilanteiden hoitamisesta – lämmin ja huomioiva asiakaspalvelu on sinulle kunnia-asia. Rakastat organisoimista sekä lankojen käsissä pitelemistä. Olet oma-aloitteinen sekä toimeen tarttuva tiimipeluri. Hallitset yleisimmät office-ohjelmat kuten PPT:n ja Excelin, iso plussa on Salesforce tai Procountor -kokemus sekä WordPress-taidot!

Työskentely voisi alkaa elokuun alussa, sopimuksemme mukaan. Viikoittainen tuntimäärä vaihtelee ja sovitaan yhdessä, alustavasti 5-15 tuntia/vko.

Lisätietoja: Kaisa Latva-Rasku puh. 040 582 4759 pe 29.5. klo 14–16 tai ma 1.6. klo 9–10.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 8.6. mennessä osoitteeseen [email protected]

Tule tekemään ihmeitä yhdessä tukijoukkojemme kanssa!

Tule mukaan lahjoittajaksi

Lähde mukaan pienten potilaiden tukijoukkoihin lahjoittamalla.

Jaa tämä sivu somessa

Tärkeän asian välittäminen eteenpäin on aina hyvä ajatus. Tästä voit sen tehdä! ♥