Kummien työlle myönnettiin Avainlippu

Kummien työ lasten terveyden tukemiseksi on saanut Suomalaisen Työn Liiton myöntämän Avainlippu-merkin. Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki, joka kertoo sen saaneen tuotteen olevan valmistettu tai palvelun olevan tuotettu Suomessa ja sen työllistävän Suomessa.

”On hienoa saada 30-vuotias Lastenklinikoiden Kummit ry mukaan Avainlippu-yhteisöön. Avainlippu-merkkiin liitetään vahvasti luotettavuus ja vastuullisuus (Taloustutkimus 2022), ja Kummien toiminta on vastuullisuustyötä sen syvimmässä merkityksessä”, kommentoi Suomalaisen Työn Liiton markkinointipäällikkö Reetta Mentu.

Kummien toiminta tapahtuu niin varainhankinnan kuin avustustyönkin osalta Suomessa, ja myös kaikki Kummien tukikohteet ovat kotimaisia. Taloustutkimuksen toteuttaman Suomi Tänään -hyväntekeväisyysselvityksen mukaan 92 % suomalaisista tietää Kummit vähintään nimeltä, ja Kummien tukikohteet nousevat vahvasti esille suomalaisten mielipiteissä arvokkaiksi ja tärkeiksi koetuista kohteista.

”Toivomme, että yhteistyömme tuo arvoa Kummien merkitykselliselle työlle. Kummien toiminnan kohteena olevat lastensairaalat, lastentautien tutkimustyö sekä lasten ja nuorten mielenterveystyö – ja ennen kaikkea näiden piirissä olevat lapsipotilaat – ansaitsevat kaiken tuen, mitä me yhteiskuntana niin yritysten kuin yksilöidenkin kautta, voimme heille antaa”, Mentu jatkaa.

Tule mukaan lahjoittajaksi

Lähde mukaan pienten potilaiden tukijoukkoihin lahjoittamalla.

Jaa tämä sivu somessa

Tärkeän asian välittäminen eteenpäin on aina hyvä ajatus. Tästä voit sen tehdä! ♥