Vapaaehtoiset

Tule mukaan Lastenklinikoiden Kummien vapaaehtoistyöhön!

 

Kiinnostaako sinua kummillisen kiva vapaaehtoistyö Helsingissä, Turussa, Tampereella, Kuopiossa tai Oulussa?

Haluatko vapaaehtoistyön kautta auttaa haastavassa elämäntilanteessa olevia lapsiperheitä ja saada samalla itsellesi tärkeää työkokemusta ja uusia verkostoja? Meillä se on mahdollista! 

 

Toimintamme tarkoituksena on kerätä varoja pienten potilaiden hyväksi lastenklinikoille sekä tarjota virkistystä potilasperheille.

Vapaaehtoisillemme tarjoamme yhteisöllisyyttä, tukea ja merkityksellistä tekemistä. Hyväntekeväisyystyö kehittää uusia taitoja ja lisää itseluottamusta.

Osallistumisestasi saat työtodistuksen, jota työnantajatkin usein arvostavat. Ja mikä parasta, auttamisesta tulee hyvä mieli! Olet meille tärkeä ja siksi olet vakuutettu vapaaehtoistyötä tehdessäsi.

 

Mahdollisuuksia on monia

Voit tehdä vapaaehtoistyötä kertaluontoisesti tai säännöllisesti. Voit esimerkiksi osallistua tapahtumien järjestämiseen, kampanjoida Lastenklinikoiden Kummien puolesta tai aloittaa vaikka oman digilipaskeräyksen merkkipäiviesi kunniaksi. Osallistumismahdollisuuksia on monia - Sinä päätät mikä sopii sinulle parhaiten, ja sinulla on myös hieno tilaisuus kehittää vapaaehtoistoimintaamme kanssamme. Myös etänä tehtävä vapaaehtoistyö voi olla mahdollista – kerro meille kiinnostuksenkohteistasi ja osaamisestasi!

 

Tee vapaaehtoistyötä, jolla on pienille suuri merkitys

Vapaaehtoisten apu on toiminnallemme korvaamattoman tärkeää – tule siis mukaan tukemaan pieniä potilaita, ja tuo kaverisikin! Vapaaehtoisena voivat toimia kaikki yli 15-vuotiaat, alle 18-vuotiailta tulee olla vanhempien suostumus.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja jutellaan lisää - Soita meille numeroon 09 6824 520 tai laita viestiä ja kerro vähän itsestäsi ja kiinnostuksenkohteistasi sekä siitä, millaisesta vapaaehtoistyöstä olisit kiinnostunut: kummit@kummit.fi

Halutessasi voit myös täyttää tämän lomakkeen, ja me olemme sinuun yhteydessä viikon sisällä. 

 

 

Voit myös kysyä lisätietoja paikallistoiminnasta suoraan oman kaupunkisi tiiminvetäjältä:

 

Paikallistoimintaa koordinoivat vapaaehtoiset tiiminvetäjät

 

Halutessasi voit olla suoraan yhteydessä oman alueesi tiiminvetäjään ja kysyä lisää paikallistoiminnasta.

Olisitko kiinnostunut ryhtymään Kuopion alueen vapaaehtoisten tiiminvetäjäksi (vapaaehtoistehtävä)? Kysy lisää: 09 6824 520, kummit@kummit.fi

Kuopion alueen vapaaehtoisten Facebook-ryhmä

Tampereen alueen vapaaehtoisten tiiminvetäjä Sanna Kekki (vapaaehtoinen), tampere@kummit.fi

Tampereen alueen vapaaehtoisten Facebook-ryhmä

Turun alueen vapaaehtoisten tiiminvetäjä Suvi Ylikylä-Elers (vapaaehtoinen), turku@kummit.fi

Turun alueen vapaaehtoisten Facebook-ryhmä

Pääkaupunkiseudun vapaaehtoisten tiiminvetäjä Saija Haapanen (vapaaehtoinen), paakaupunkiseutu@kummit.fi 

Pääkaupunkiseudun vapaaehtoisten Facebook-ryhmä 

Oulun alueen vapaaehtoisten tiiminvetäjä Marjaana Laurila (vapaaehtoinen), oulu@kummit.fi

Oulun alueen vapaaehtoisten Facebook-ryhmä 

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä vapaaehtoistyöstä Kummeilla

 

Mitä Kummien vapaaehtoiset tekevät?

Meillä voit olla mukana monenlaisessa toiminnassa – oman kiinnostuksesi ja aikataulusi mukaan. Vapaaehtoisenamme voit esimerkiksi olla mukana järjestämässä tapahtumia kuten konsertteja, myyjäisiä tai klinikkavierailuja, hoitaa tuotemyyntiä ja muita käytännön tehtäviä, kampanjoida somessa tai vaikkapa auttaa postitustehtävissä toimistollamme Helsingissä.

Miten ilmoittaudun vapaaehtoiseksi?

Soita meille numeroon 09 6824 520 tai laita viestiä osoitteeseen kummit@kummit.fi. Kerro vähän itsestäsi ja kiinnostuksenkohteistasi sekä siitä, millaisesta vapaaehtoistyöstä olisit kiinnostunut.

Minkälaista perehdytystä voin saada?

Kun olemme keskustelleet kanssasi, lähetämme sinulle vapaaehtoisen infopaketin. Saat tukea ja perehdytystä tehtävääsi oman alueesi tiiminvetäjältäsi - lisäksi myös Kummitoimisto Helsingissä on tukenasi kaikissa kysymyksissä. 

Saanko vapaaehtoistyöstä todistuksen?

Kyllä. Todistus tekee vapaaehtoistyösi konkreettisesti näkyväksi, ja siitä saattaa olla sinulle hyötyä esimerkiksi CV:n liitteenä.

Keneltä voin kysyä lisää?

Soita tai laita meille viestiä, autamme mielellämme: 09 6824 520, kummit@kummit.fi

Miten pitkäksi aikaa vapaaehtoistyöhön sitoudutaan?

Voit toimia Kummien vapaaehtoisena sinulle sopivan ajan – eli mitä vain tunnin, parin tapahtumaosallistumisesta pidempiaikaiseen mukanaoloon ja kenties tiiminvetäjänä toimimiseen. Voit lopettaa vapaaehtoistyön milloin haluat.