Vapaaehtoiset

Tule mukaan Lastenklinikoiden Kummien vapaaehtoistyöhön!

 

Kiinnostaako sinua kummillisen kiva vapaaehtoistyö Helsingissä, Turussa, Tampereella, Kuopiossa tai Oulussa?

Haluatko vapaaehtoistyön kautta auttaa haastavassa elämäntilanteessa olevia lapsiperheitä ja saada samalla itsellesi tärkeää työkokemusta ja uusia verkostoja? Meillä se on mahdollista! 

 

Toimintamme tarkoituksena on kerätä varoja pienten potilaiden hyväksi lastenklinikoille sekä tarjota virkistystä potilasperheille.

Vapaaehtoisillemme tarjoamme yhteisöllisyyttä, säännöllisiä vapaaehtoisten tapaamisia, tukea sekä virkistystoimintaa. Hyväntekeväisyystyö kehittää uusia taitoja ja lisää itseluottamusta.

Osallistumisestasi saat työtodistuksen, jota työnantajatkin usein arvostavat. Ja mikä parasta, auttamisesta tulee hyvä mieli! Olet meille tärkeä ja siksi olet vakuutettu vapaaehtoistyötä tehdessäsi.

 

Mahdollisuuksia on monia

Voit tehdä vapaaehtoistyötä kertaluontoisesti tai säännöllisesti. Voit esimerkiksi osallistua tapahtumien järjestämiseen, kampanjoida Lastenklinikoiden Kummien puolesta tai aloittaa vaikka oman digilipaskeräyksen merkkipäiviesi kunniaksi. Osallistumismahdollisuuksia on monia - Sinä päätät mikä sopii sinulle parhaiten, ja sinulla on myös hieno tilaisuus kehittää vapaaehtoistoimintaamme kanssamme. Myös etänä tehtävä vapaaehtoistyö on mahdollista – kerro meille kiinnostuksenkohteistasi ja osaamisestasi!

 

Tee vapaaehtoistyötä, jolla on pienille suuri merkitys

Vapaaehtoisten apu on toiminnallemme korvaamattoman tärkeää – tule siis mukaan tukemaan pieniä potilaita, ja tuo kaverisikin! Vapaaehtoisena voivat toimia kaikki yli 15-vuotiaat, alle 18-vuotiailta tulee olla vanhempien suostumus.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä verkostokoordinaattori Kaisa Latva-Raskuun ja kerro hänelle kiinnostuksenkohteistasi ja osaamisestasi sekä siitä, mitä haluaisit tehdä Kummien vapaaehtoisena. Laita viestiä Kaisalle osoitteeseen kaisa@kummit.fi tai soita ja kysy lisää: 040 582 4759.

Voit myös halutessasi kysyä lisätietoja paikallistoiminnasta suoraan oman kaupunkisi tiiminvetäjältä:

 

Paikallistoimintaa koordinoivat vapaaehtoiset tiiminvetäjät

 

Halutessasi voit olla suoraan yhteydessä oman alueesi tiiminvetäjään ja kysyä lisää paikallistoiminnasta:

Olisitko kiinnostunut ryhtymään Kuopion alueen vapaaehtoisten tiiminvetäjäksi (vapaaehtoinen)? Olethan yhteydessä Kaisaan:  kaisa@kummit.fi

Kuopion alueen vapaaehtoisten Facebook-ryhmä

Tampereen alueen vapaaehtoisten tiiminvetäjä Sanna Kekki (vapaaehtoinen), tampere@kummit.fi

Tampereen alueen vapaaehtoisten Facebook-ryhmä

Turun alueen vapaaehtoisten tiiminvetäjä Suvi Ylikylä-Elers (vapaaehtoinen), turku@kummit.fi

Turun alueen vapaaehtoisten Facebook-ryhmä

Pääkaupunkiseudun vapaaehtoisten tiiminvetäjä Saija Haapanen (vapaaehtoinen), paakaupunkiseutu@kummit.fi 

Pääkaupunkiseudun vapaaehtoisten Facebook-ryhmä 

Oulun alueen vapaaehtoisten tiiminvetäjä Marjaana Laurila (vapaaehtoinen), oulu@kummit.fi

Oulun alueen vapaaehtoisten Facebook-ryhmä