Uusimmat artikkelit

Click Henkilöstöpalvelut on ollut Kummien tukena 10 vuotta

Click Henkilöstöpalveluiden tekemillä laite- ja potilasviihtyvyyslahjoituksilla on helpotettu monen pienen potilaan hoitoa ja arkea sairaalassa.

Kuvassa Taysin vastuualuejohtaja Päivi Leikkola (vas.), sairaalaklovni Petri Mäkipää, Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolampi ja Meeri Tölli, Teemu-nalle, Taysin toimialuejohtaja Marja-Leena Lähdeaho, ylihoitaja Susanna Teuho sekä sairaalaklovni Hui (von) Pulla. (Kuva: Hanna Ranta / FotoStella)

Click Henkilöstöpalvelut täytti tänä vuonna 15 vuotta. Kirsti ja Jani Tuiskun perustamalla perheyrityksellä tuli samalla täyteen toinen hieno virstanpylväs: se on ollut tukemassa Lastenklinikoiden Kummeja jo kymmenen vuoden ajan.

Click Henkilöstöpalveluiden ja Kummien yhteistyö alkoi vuonna 2013, kun yrityksessä pohdittiin, että olisi selkeämpää lahjoittaa isompi summa yhteen kohteeseen kuin pieniä summia lukuisiin eri kohteisiin. Ensimmäisinä toimintavuosinaan Click Henkilöstöpalvelut lahjoitti pienempiä summia yli kymmeneen eri kohteeseen.

Vuodesta 2013 Click Henkilöstöpalvelut on lahjoittanut Kummien kautta vuosittain vähintään 10 000 euroa.

Kummien valintaa puolsi aikoinaan se, että Kummit oli yrityksessä monelle tuttu ja tiedettiin, mihin lahjoitusvarat Kummien kautta ohjataan. Apua tarvitsevien lasten ja heidän perheidensä auttaminen tuntui merkitykselliseltä, ja jo alusta alkaen tavoitteena oli pitkäaikainen kumppanuus Kummien kanssa.

Klinikkavierailut ovat jääneet mieleen

Click Henkilöstöpalvelut välittää työntekijöitä lähes kaikille toimialoille. Työsuhteet ovat pääsääntöisesti pitkiä ja johtavat usein vakituiseen työpaikkaan asiakasyrityksessä. 

– Meillä on ollut ilo tehdä yhteistyötä jo yli 2000 asiakasyrityksen kanssa. Olemme löytäneet työpaikan jo yli 10 000 henkilölle ja toimintamme on ollut kasvusuuntaista. Tämä on mahdollistanut yhteistyön jatkumisen Kummien kanssa. Kiitos kuuluu siis kaikille niille yrityksille, jotka käyttävät palveluitamme, Kirsti Tuisku kertoo.

Lahjoituksia on tehty niiden kaupunkien yliopistosairaaloiden klinikoille, joilla yritys pääasiassa toimii. Click on tehnyt Tampereelle neljä lahjoitusta sekä Turkuun ja Helsinkiin molempiin kolme.

– Yhteistyö Kummien kanssa on ollut helppoa ja sujuvaa. Kummien tekemä työ on arvokasta ja merkityksellistä. On hienoa, että saamme osaltamme olla mukana auttamassa pieniä potilaita.

”Lahjoituksilla on hankittu aina sitä, mitä klinikoilla on tarvittu.”

Kirsti ja Jani Tuisku ovat olleet myös itse mukana useilla klinikkavierailuilla.

– Lääkärit ovat kertoneet työstään ja samalle olemme konkreettisesti nähneet, millaista apua lahjoitus sairaalaan tuo. Lahjoituksilla on hankittu aina sitä, mitä klinikoilla on tarvittu. Useimmiten on hankittu jokin toiminnan kannalta oleellinen kone tai laite, mutta myös pelikonsoleita sekä muita potilasviihtyvyyttä parantavia asioita.

Pitkäaikainen kumppanuus on lasten etu

Lastenklinikoiden Kummien näkökulmasta pitkäaikainen yhteistyö tuo tekemiseen jatkuvuutta ja on ehdottomasti pienten potilaiden etu.

– Click Henkilöstöpalveluiden aktiivinen tuki on mahdollistanut sairaaloille erilaisten tarpeellisten laitteiden hankinnan ja potilasviihtyvyyden lisäämisen, sanoo Kummien toiminnanjohtaja Anu Rapeli.

Rapelin mukaan pitkäaikaiset kumppanuudet ovat ennen muuta pienten potilaiden etu.

– Pitkän yhteistyön ansiosta opimme tuntemaan toistemme tarpeet ja tavoitteet ja löydämme sairaaloille vaikuttavimmat tukimuodot ja hankinnat. Yhteistä hyvää on rakennettu pitkäkestoiseseti, ja teemme työtä lasten terveyden hyväksi myös tulevaisuudessa. Haluamme välittää lämpimät kiitokset Kummeilta ja sairaaloilta koko Click Henkilöstöpalveluiden väelle kaikesta merkittävästä tuesta tähän mennessä!

MITÄ? Muun muassa tällaisia lahjoituksia Click Henkilöstöpalvelut on tehnyt:

  • nasaaliylipainelaite Hyvinkään sairaalan lastenosastolle
  • ortoosintekolaite Tampereen yliopistolliseen sairaalaan
  • infuusio- ja ruiskupumppuja, pulssioksimetri ja apneamonitori Tampereen yliopistolliseen sairaalaan
  • kipsisaha ja Optiflow-laite HUSin Uuteen lastensairaalaan
  • ventilaatiotuki HUSin Uuteen lastensairaalaan
  • pelikonsoleita Tampereen yliopistolliseen sairaalaan
  • potilasviihtyvyyttä Turun yliopistolliseen sairaalaan

Teksti: Laura Koljonen

Tule mukaan lahjoittajaksi

Lähde mukaan pienten potilaiden tukijoukkoihin lahjoittamalla.

Jaa tämä sivu somessa

Tärkeän asian välittäminen eteenpäin on aina hyvä ajatus. Tästä voit sen tehdä! ♥