Uusimmat artikkelit

Elastisen hyväntekeväisyyskonsertti nousi Suomen katsotuimmaksi maksulliseksi striimikeikaksi

16.5. järjestetty Kummit Live: Elastinen -hyväntekeväisyyskonsertti oli menestys.

Kummit Live: Elastinen -hyväntekeväisyyskonsertti nousi Suomen tähän mennessä kaikkien aikojen katsotuimmaksi maksulliseksi striimikonsertiksi. Konsertti keräsi lasten ja nuorten mielenterveyden hyväksi yli 45 000 euroa.

Lastenklinikoiden Kummien kanssa yhteistyössä järjestetyssä konsertissa kerättiin rahaa tärkeän Cool Kids -mielenterveyshankkeen tueksi lasten ja nuorten ahdistuneisuushäiriöiden hoitoon. Lahjoitetulla summalla mahdollistetaan esimerkiksi yli 100 Cool Kids -ryhmäterapiakertaa perheille.

Konsertin päätähtenä nähty Elastinen on otettu kiinnostuksesta esiintymistä kohtaan ja suomalaisten halusta tehdä hyvää.

”Kummit Live oli unohtumaton kokemus. Jo ensi ideasta asti kaikki lähtivät innolla mukaan ja huippuammattilaisten kanssa toimiminen oli täysin mutkatonta. Saavutimme mahtavan flow-tilan ja konsertti oli erilainen kaikista toteuttamistani. Palaute ja sen määrä oli suorastaan häkellyttävää. Tavoite oli tehdä hyvää ja pitää samalla hauskaa tarjoten jotain ainutlaatuista ja erilaista. Kaikki meni nappiin ja onnistuimme todella hyvin. Olen ylpeä jokaisesta mukana olleesta ja panoksestamme tärkeälle asialle. Kiitos!”, Elastinen kiittelee.

Konsertti järjestettiin Keikalla.fi -alustalla, jonne kävijöillä oli mahdollista ostaa lippu. Myös potilasperheille eri puolella Suomea tarjottiin yhdessä kumppaneiden kanssa mahdollisuutta seurata keikkaa, jossa nähtiin uusia puolia Elastisen musiikista.

Räppärin lisäksi konsertissa esiintyivät suomalaiset huippumuusikot Petteri Sariola, Esa Mäkynen ja Okke Komulainen.

”Saavutimme mahtavan flow-tilan ja konsertti oli erilainen kaikista toteuttamistani.”

”Keikalla.fi haluaa kiittää Kummeja ja Elastista luottamuksesta, että saatiin olla mukana järjestämässä tämä hyväntekeväisyyskonsertti. On aina hienoa, kun saa olla mukana tekemässä jotain uutta ja ennennäkemätöntä. Ei voi olla kuin ylpeä kaikista mukana olleista osapuolista. Hienoa oli myös nähdä, että lippuja myytiin tuhansittain ja varoja saatiin kerättyä erittäin hyvän ja ajankohtaisen asian hyväksi. Tämä oli katsojamäärältään suurin keikalla.fi tekemä keikka ja kaikki meni erittäin hienosti! Toivottavasti näitä voidaan tehdä myös jatkossa, Keikalla.fi -palvelua pyörittävän Rockwayn toimitusjohtaja Niklas Lindholm kiittelee.

Myös Lastenklinikoiden Kummeissa lopputuloksesta ollaan erittäin tyytyväisiä ja halutaan lämpimästi kiittää osallistujia, jotka vaikeinakin aikoina halusivat antaa omastaan hyvään tarkoitukseen.

”Tätä poikkeusajan poikkeuksellista hyväntekeväisyysstriimikeikkaa oli mahdollistamassa monta eri tahoa yrityksistä yksityishenkilöihin, ja olemme heille kaikille todella kiitollisia upeasta työstä ja tuesta. Kummit Live: Elastinen oli Kummeillekin aivan uudenlainen toteutus ja tekijöiden sekä tukijoiden sitoutuminen tähän projektiin oli upeaa. Saimme yhdessä aikaiseksi hienon tukipotin tärkeälle mielenterveyshankkeellemme sekä monta hymyä ja mukavaa kokemusta kotikatsomoissa – emme olisi voineet enempää odottaa. Suurin kiitos kuuluu tietysti huippukummillemme Elastiselle, joka oli tämän projektin perusta ja dynamo”, kiittää Kummien toiminnanjohtaja Anu Rapeli.

Onlinekeikan mahdollistivat: keikalla.fi, Lippu.fi, Pepsodent, Barona, NEP Finland, Hollywood House Studios, Radio Nova, Rähinä Records, Kaiku Entertainment, Fullsteam Oy, Concreto Agency, Smartum sekä Republic.

Lastenklinikoiden Kummit ja Cool Kids

  • Lastenklinikoiden Kummit ry tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Varoja kerätään erilaisin tavoin ympäri vuoden. Koko toimiaikanaan Kummit ry on tehnyt lahjoituksia n. 38 miljoonan euron edestä.
  • Lähetteiden määrä lasten- ja nuorisopsykiatrian erikoissairaanhoidossa on kasvanut valtavasti ja ratkaisuja kaivataan. Lasten ja nuorten ahdistuksen hoitoon kehitetty Cool Kids tuo apua tähän ongelmaan. Lastenklinikoiden Kummien tukemana HUS aloittaa pilotin, jossa erikoissairaanhoito kouluttaa näyttöön perustuvan Cool Kids -hoito-ohjelman osaajia ja auttaa menetelmien käyttöönotossa sekä seurannassa peruspalveluiden puolella – kouluissa. Malli saadaan käyttöön myös kaikille lastenklinikoille. Cool Kids tukee ahdistuneisuushäiriöistä kärsiviä lapsia ja nuoria sekä heidän perheitään mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Tule mukaan lahjoittajaksi

Lähde mukaan pienten potilaiden tukijoukkoihin lahjoittamalla.

Jaa tämä sivu somessa

Tärkeän asian välittäminen eteenpäin on aina hyvä ajatus. Tästä voit sen tehdä! ♥