Uusimmat artikkelit

Kummit-rekry: markkinointiviestinnän suunnittelija / varainhankkija Kummitoimistolle

Lastenklinikoiden Kummit ry on 1993 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, joka tukee Suomen viittä yliopistollista lastensairaalaa/-klinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Järjestämme tehokkaan tiimimme voimin useita varainhankintakampanjoita ja tapahtumia vuoden aikana sekä rakennamme monipuolisia yhteistyökumppanuuksia. Etsimme nyt uutta viestintävahvistusta aktiiviseen tiimiimme – tule mukaan tärkeään työhön lasten ja nuorten parhaan mahdollisen hoidon hyväksi!

Markkinoinnin ja viestinnän suunnittelijana pääset taidokkaana tekstintuottajana kirjoittamaan Kummien tarinaa ja luomaan monipuolisia sisältöjä useissa eri kanavissa sekä toteuttamaan kanssamme mukaansatempaavia hyväntekeväisyystapahtumia ja varainhankintakampanjoita.

Viestinnän/markkinoinnin korkeakouluopinnot sekä vähintään muutaman vuoden työkokemus markkinointiviestinnän, digitaalisen kuluttajamarkkinoinnin ja/tai varainhankinnan tehtävistä ovat arvokas taustavoimavarasi tehtävässä.

Osaamisesi tulisi kattaa monipuolisen ja korkealaatuisen viestinnän sekä sisällöntuotannon tarpeet erityisesti erilaisten kanavien ympäristössä, mielellään asiakaspolun eri vaiheissa. Sosiaalinen media ja luovat ratkaisut sen piirissä ovat sinun kotikenttääsi. Olet luotettava ja oma-aloitteinen, ja pystyt toimimaan niin kampanjajaksojen kiireessä työtä tehokkaasti toteuttaen kuin rauhallisemmassa jaksossa verkostoa rakentaen ja kummitoimintaa vaikuttavasti kehittäen. Kyky kohdata, keskustella ja huomioida erilaisia kohderyhmiä sekä vaihtuvia tilanteita ovat tässä työssä tärkeitä ominaisuuksia. Eduksi tehtävässä on myös kokemuksesi monenlaisesta datan hyödyntämisestä asiakaspolkujen rikastuttamisessa.

Olet kiinnostunut erilaisista ilmiöistä ja seuraat sekä käytät eri medioita ahkerasti pysyäksesi ajan tasalla. Nautit organisoimisesta sekä lankojen käsissä pitelemisestä. Olet parhaimmillasi useiden projektien keskellä ja suhtaudut muutoksiin ratkaisukeskeisesti. Ennen kaikkea olet tiimipeluri, joka työskentelee yhdessä yhteisiä tavoitteita kohti.

Yleisimpien Office-ohjelmien ohessa on mahtavaa, jos sinulla on kokemusta erilaisista sisällönhallintajärjestelmistä (esim. WordPress) sekä kuvankäsittelyohjelmista (esim. Canva). Salesforce-osaaminen on ehdottomasti plussaa.

Yhteistyöverkostomme avulla pystymme kohdentamaan myös tehtävän sisältöä osaamisesi mukaisesti, eli pääset vaikuttamaan kanssamme toimenkuvan sisältöön vuosittain.

Tarjoamme sinulle hyvin mielenkiintoisen työn tehokkaassa tiimissä sekä erittäin monipuolisessa ympäristössä, jossa pääset tekemään sekä kokemaan markkinoinnin ja viestinnän osa-alueita kattavasti eri toimialoilla ja kohderyhmissä. Myös työmme merkityksellisyys konkretisoituu sinulle tekemisesi kautta. Teemme tätä yhdessä tulevaisuuden terveyden hyväksi.

Kysy lisää: Matti Valli puh. 050 356 3336 ajankohdat 18.10. klo 13–16 ja 24.10. klo 10–12.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen + CV viimeistään 31.10. mennessä osoitteeseen [email protected]. Työ on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.

Oikotie tukee Kummien rekrykampanjoita – lämmin kiitos!

Tule mukaan lahjoittajaksi

Lähde mukaan pienten potilaiden tukijoukkoihin lahjoittamalla.

Jaa tämä sivu somessa

Tärkeän asian välittäminen eteenpäin on aina hyvä ajatus. Tästä voit sen tehdä! ♥