Uusimmat artikkelit

Kummit tukikohteidensa apuna korona-epidemian aikana

Lastenklinikoiden Kummit ry on toiminut vuodesta 1993 Suomessa lasten ja nuorten parhaan mahdollisen hoidon tukena. Tällä hetkellä COVID-19 -virus (korona) ja siihen liittyvät toimenpiteet hallitsevat sekä uutisvirtaa että elämää ylipäätään, ja mekin toimimme olosuhteiden, edellytysten sekä ilmenevien tarpeiden mukaisesti. Pyrimme mm. toteuttamaan virtuaalitervehdyksiä potilaille fyysisten vierailujen sijaan.

Vaikka kevään osalta moni suunnittelemamme Kummien ja kumppaneidemme virkistys-, tuki- tai varainhankintapahtuma on jouduttu siirtämään, niin jatkamme koko ajan työtä pienten potilaiden hyväksi. Tuemme sairaaloita nyt pandemian aikana sekä sen jälkeen tukikohteidemme tarpeiden mukaisesti ja tähän tukityöhön kutsumme kaikki mukaan. Olemme ajankohtaisesti yhteydessä lastensairaaloiden/lastenklinikoiden sekä Lastentautien tutkimussäätiön kanssa, ja tulemme kertomaan tarkemmin tilanteesta sekä toimenpiteistä Kummien osalta.

Syksylle meillä on kehitteillä useita Kummit-tapahtumia, joihin tukijamme voivat osallistua sekä sellaisia tilaisuuksia, joissa pienten potilaiden perheet pääsevät virkistäytymään. Kiitämme lämpimästi jatkuvasta tuestanne parhaan mahdollisen hoidon hyväksi Suomessa lapsille ja nuorille. Apunne on arvokasta ja erittäin tarpeellista. Me teemme tätä yhdessä!

Muistetaan yhdessä kantaa vastuumme kaikkien ylimääräisten kontaktien välttämisessä. Erityisesti pitkäaikaissairaiden ja muutenkin haastavien terveystilanteiden kanssa kamppailevien perheiden kohdalla tämä on tietysti erittäin tärkeää. Infektioiden välttäminen on monelle potilasperheelle osa elämää koko ajan, mutta etenkin tällaisina hetkinä ihan kaikkien on kannettava oma vastuunsa varsinkin arimmassa asemassa olevien ihmisten ja perheiden tähden.

Tiedotamme lisää tulevista tapahtumistamme verkkosivullamme sekä some-kanavissa.

Pidetään huolta toisistamme, jatketaan aktiivista toimintaa mahdollisuuksien sekä olosuhteiden mukaisesti ❤

Kiitos, että olet tukenamme! #yhdessä

Tule mukaan lahjoittajaksi

Lähde mukaan pienten potilaiden tukijoukkoihin lahjoittamalla.

Jaa tämä sivu somessa

Tärkeän asian välittäminen eteenpäin on aina hyvä ajatus. Tästä voit sen tehdä! ♥