Uusimmat artikkelit

Liikenteen jättiläinen pienten asialla: Scania on Lastenklinikoiden Kummien uusi pääyhteistyökumppani

Kuva: Ari-Pekka Ahonen

Scania Suomi Oy, Scania kuoma- ja linja-autojen sekä meri- ja teollisuusmoottoreiden maahantuoja ja jälleenmyyjä, aloittaa Suomessa monipuolisen yhteistyön pieniä potilaita valtakunnallisesti tukevan Lastenklinikoiden Kummien kanssa. Yhteistyön avulla tuetaan lasten ja nuorten parasta mahdollista hoitoa ympäri Suomen.

Alkuvuodesta 2021 käynnistyneessä yhteistyössä Scania Suomi Oy muun muassa lahjoittaa jokaisen uutena käyttöönotetun Scania-ajoneuvon myynnistä osuuden lapsipotilaiden hyväksi. Teemu-nalle pukee päällensä Scania-paidan ja ryhtyy seikkailemaan suomalaisten kuljetusyritysten matkassa: Scania Suomen verkosto ja henkilöstö toimivat yhtenä Teemu-nallen myyntikanavana. Tuotto käytetään Kummien toiminnan hyväksi. Yhdessä Scania ja Kummit tulevat kampanjoimaan myös esimerkiksi lasten turvallisen koulutien puolesta.

Scania haluaa aktiivisesti ja arvojensa mukaisesti osallistua Kummit-yhteistyön välityksellä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseen Suomessa.

”Lastenklinikoiden Kummit on meille mieluinen kumppani hyväntekeväisyysyhteistyöhön. Kummien työ lasten ja nuorten terveyden ja hyvinvoinnin hyväksi on tärkeää ja on mahtavaa, että Scania Suomi saa olla mukana tukemassa tätä arvokasta työtä. Yhteistyö tulee näkymään meillä yrityksen sisällä ja tietysti myös asiakkaidemme suuntaan. Scania-paitaan puettu Teemu-nalle tulee varmasti seikkailemaan monen Scanian ohjaamossa tänä vuonna ja tulevaisuudessa.”, sanoo Scania Suomi Oy:n toimitusjohtaja Henna Wickström.

Kummit iloitsee uudesta pääyhteistyökumppanuudesta ja monipuolisista vaikutusmahdollisuuksista perinteikkään yrityksen kanssa.

”On kertakaikkisen hienoa lähteä yhteistyöhön Scanian ja sen työntekijöiden kanssa, jotka haluavat olla pienten potilaiden puolella kanssamme. Olemme vaikuttuneita scanialaisten motivaatiosta ja kunnianhimosta tässä tehtävässä. Heidän arvoissaan korostuvat mm. päättäväisyys ja joukkuehenki – yhdessä tekemisessä piileekin valtava voima, erityisesti, kun tehdään töitä lasten ja nuorten parhaan mahdollisen hoidon hyväksi.”, Kummien toiminnanjohtaja Anu Rapeli kommentoi.

Scanian ja Kummien yhteistyö jalkautuu myös Scanian eri toimipisteisiin ja pandemiatilanteen salliessa tapahtumiin, joissa yhteistyötä ja osallistumismahdollisuuksia tuodaan kattavasti esille.

Tule mukaan lahjoittajaksi

Lähde mukaan pienten potilaiden tukijoukkoihin lahjoittamalla.

Jaa tämä sivu somessa

Tärkeän asian välittäminen eteenpäin on aina hyvä ajatus. Tästä voit sen tehdä! ♥