Uusimmat artikkelit

Avoin työpaikka: kampanjaharjoittelija Kummitoimistolle

Etsimme nyt vahvistusta tehokkaaseen tiimiimme aktiivisen syyskauden ajaksi (15.8.–15.12.)!

Tuleva työpaikkasi Lastenklinikoiden Kummit ry on vuonna 1993 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, joka tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, lastentautien kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina olemme tukeneet merkittävin panoksin myös lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Järjestämme tehokkaan tiimimme voimin useita varainhankintakampanjoita ja tapahtumia vuoden aikana sekä rakennamme yhteistyökumppanuuksia. Tunnetuimmat kampanjamme ovat Elämä Lapselle sekä JouluMielelle, joissa myös MTV ja Radio Nova ovat kumppaneinamme.

Kummien kampanjaharjoittelijana pääset toteuttamaan kanssamme monenlaisia aktiviteetteja, tapahtumia sekä varainhankintakampanjoita, ja ennen kaikkea rakentamaan yhteistyön ja auttamisen ilmiötä valtakunnallisesti.

Olet toivottavasti päässyt hyvään vauhtiin esimerkiksi kaupallisissa opinnoissasi ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa, ja etsit harjoittelupaikkaa, jossa pääsisit oppimaan lisää sekä hyödyntämään jo oppimaasi mahdollisimman monipuolisesti. Olet kiinnostunut markkinoinnista, ihmisten innostamisesta sekä erilaisista ilmiöistä ja seuraat eri medioita ahkerasti pysyäksesi ajan tasalla. Olet oma-aloitteinen projektien edistäjä ja otat mielelläsi yhteyttä uusiin ihmisiin. Sydämeltäsi olet asiakaspalveluhenkinen tiimipeluri, joka työskentelee mielellään yhdessä yhteisiä tavoitteita kohti useiden eri toimijoiden kanssa. Mahtavaa, jos hallitset jo yleisimpiä Office-ohjelmia tai olet päässyt käyttämään esim. Salesforcea tai WordPressiä.  

Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen ja vaihtelevan harjoittelun monipuolisessa sekä kokemusrikkaassa ympäristössä, jossa pääset toteuttaman erilaisia sisältöjä, kontaktointeja ja aktiviteettejä hyväntekeväisyyskampanjoinnin erilaisilla osa-alueilla. Myös työmme merkityksellisyys ja vaikutus konkretisoituvat sinulle tekemisesi kautta.

Työtä voi tehdä osittain etänä, mutta pääsääntöisesti toivoisimme sinun pääsevän useamman kerran viikossa toimistollemme Espoon Tapiolassa.

Harjoittelu on palkallinen (1285 € / kk) ja toivomme sen sijoittuvan 4 kk:n ajaksi elokuun puolivälistä joulukuun puoliväliin.

Kysy lisää: Kummit/Anu Rapeli puh. 040 149 0032

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian (haastattelemme jo mahdollisesti ennen hakuajan päättymistä), kuitenkin viimeistään 15.6. osoitteeseen [email protected].

Odotamme sinua jo innolla!

______________________________

Oikotien Työpaikat -palvelu on mukana Kummien toiminnassa tukemalla työpaikkailmoituksemme näkyvyyttä. Lämmin kiitos!

Tule mukaan lahjoittajaksi

Lähde mukaan pienten potilaiden tukijoukkoihin lahjoittamalla.

Jaa tämä sivu somessa

Tärkeän asian välittäminen eteenpäin on aina hyvä ajatus. Tästä voit sen tehdä! ♥