Uusimmat artikkelit

Perinteinen Kummit Live: JouluMielelle-hyväntekeväisyyskonsertti MTV3:lla 11.12.

Joulun tunnelmaa kotisohville tuova JouluMielelle-hyväntekeväisyyskonsertti tulee taas! Kaksituntisessa konserttilähetyksessä kuullaan kauneimpia joululauluja, tarinoita lapsipotilaiden elämästä sekä tavataan tietysti myös itse joulupukki.

Lastenklinikoiden Kummien JouluMielelle-konsertti nähdään suorana lähetyksenä MTV3:lla perjantaina 11.12. klo 20 alkaen. Konsertti televisioidaan Kulttuuritalo Martinuksesta Vantaalta. Tänä poikkeuksellisena vuonna konsertti kuvataan ilman yleisöä. Konsertin juontavat Vappu Pimiä ja Jaakko Loikkanen.

Tunnelmallisessa konsertissa kerätään joululahjoituksia lastenklinikoille eri puolilla Suomea, lastentautien tutkimustyöhön sekä lasten ja nuorten mielenterveystyöhön.

Konsertissa kuullaan kauneimpia joululauluja tähtiartistien esittäminä. Mukana ovat muun muassa Waltteri Torikka, Eino ja Aapeli, Ilta, Pete Parkkonen, Arja Koriseva, Ida Paul ja Kalle Lindroth, Konsta Hietanen sekä ensimmäistä kertaa yhdessä televisiossa laulavat Sami Hedberg ja Saija Tuupanen.

Konsertin musiikista vastaa Vantaan viihdeorkesteri JouluMielelle-kokoonpanossa. Orkesteria luotsaa kapellimestari Ako Kiiski

Musiikin lisäksi ohjelmassa kuullaan erilaisia pienten potilaiden potilastarinoita, kuten neljän kuukauden ikäisenä neuroblastooma-diagnoosin saaneen 1-vuotiaan Liinuksen tuoreet kuulumiset sekä elinsiirron läpikäyneen viisivuotiaan Noelin tarinan. Pääsemme myös tutustumaan siihen, millaista apua 12-vuotias Lilja sai ahdistuneisuushäiriöönsä, ja mitä aivokasvainleikkauksen läpikäyneelle Aleksille kuuluu nyt.

Kaksituntisen konserttilähetyksen aikana käydään myös jouluisia keskusteluja muun muassa filosofi Frank Martelan, Kummien pitkäaikaisen tukijan Pirjo Nuotion sekä kirkkoherra Kari Kanalan kanssa. Tapaamme myös Joulupukin, joka tekee virtuaalivierailuja lasten luokse lastenklinikoille. 

Joululahjoitukset pienille potilaille

Lähde tänä jouluna mukaan pienten potilaiden tukijoukkoihin:

Yli 1000 euron lahjoituksella saa joulutervehdyksen JouluMielelle-konserttilähetykseen MTV3:lla 11.12. sekä
käyttöönsä Kummien jouluisia viestintämateriaaleja. Ennakkolahjoituksia voi tehdä osoitteessa
kummit.fi/joululahjoitukset.

Lahjoittaa voi myös soittamalla numeroihin 0600-1-6000 (20,11 € + pvm) sekä 0600 9 6001 (suuremmat lahjoitukset tv-lähetyksen aikana). Tekstarilahjoituksia voi tehdä lähettämällä viestin KUMMIT10 numeroon 16499 (viestin hinta 10 €) tai KUMMIT20 numeroon 16499 (viestin hinta 20 €). MobilePaylla voi lahjoittaa valitsemansa summan Kummien numeroon 15300. Kaikki eri lahjoitusvaihtoehdot ovat esillä JouluMielelle-konserttilähetyksen aikana MTV3:lla.

Kummit Live: JouluMielelle-konsertin avulla kerätään varoja potilasviihtyvyyden tukemiseen ja laitehankintoihin viidellä yliopistollisella lastenklinikalla, lastentautien tutkimustyöhön sekä lasten ja nuorten mielenterveyden edistämiseen.

Lastenklinikoiden Kummit ry tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Varoja kerätään erilaisin tavoin ympäri vuoden. Koko toimiaikanaan Kummit ry on tehnyt lahjoituksia n. 38 miljoonan euron edestä.

Kummit Live: JouluMielelle-hyväntekeväisyyskonsertti MTV3-kanavalla pe 11.12. klo 20 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C Moressa.

Tule mukaan lahjoittajaksi

Lähde mukaan pienten potilaiden tukijoukkoihin lahjoittamalla.

Jaa tämä sivu somessa

Tärkeän asian välittäminen eteenpäin on aina hyvä ajatus. Tästä voit sen tehdä! ♥