Uusimmat artikkelit

Anna-Liisa Tilus: ”Pitkäjänteisellä yhdessä tekemisellä saa aikaan hienoja tuloksia”

Puheviestinnän ammattilainen ja Yle TV1:n kuuluttaja Anna-Liisa Tilus haluaa antaa oman ammattitaitonsa Kummien käyttöön. Tilus kuuluu myös Kummien hallitukseen.

Anna-Liisa Tilus on saanut Kummi-taipaleeltaan paljon. (Kuva: Matti Hannula)

Olen ollut mukana Kummien toiminnassa… pitkään! Kymmeniä vuosia. Aktiivisimmin olen ollut mukana edellisvuodet, sillä pari vuotta sitten minusta tuli myös Kummien hallituksen jäsen. Olin pyynnöstä hyvin otettu. Kummi-vuosieni aikana olen ollut juontamassa erilaisia tapahtumia, muun muassa kirkkokonsertteja ympäri Suomen. Kuulun myös Kummien markkinointityöryhmään, ja olen ollut mukana Hirsalan Kummit Golfissa vaikka kuinka monesti. Olen nopea lähtemään mukaan.

Minut houkutteli mukaan… en edes muista, sillä siitä on niin kauan. Lähdin toki mukaan, sillä Kummien ja minun arvot osuivat yhteen.

Hauskaa on ollut erityisesti… hyvän tekeminen. Sillä en tarkoita sitä, että aina olisi lystiä, sillä aihepiiri on aika rankka. Tarkoitan sitä, että tämänkaltainen hyväntekeväisyys on konkreettista. Esimerkiksi yrityksille suunnatussa Kummien golf-tapahtumassa mukana on myös potilasperheitä, ja ihmiset oikeasti kohtaavat. Pidän myös ruohonjuuritason markkinoinnista, ja sitä pääsen Kummeissa tekemään. On myös ollut mielettömän hauskaa tutustua muihin kummeihin. 

Mieleenpainuvin muistoni on… varmasti vastasyntyneiden teho-osastolta. On oikeasti pysäyttävää nähdä sellainen kirpun kokoinen vauva, josta kuitenkin kasvaa aikuinen, terve ihminen. Miten sellainen on mahdollista?

Kummi-taipaleeni on opettanut minulle… että pitkäjänteisellä yhdessä tekemisellä saa aikaa hienoja tuloksia. Olen myös oppinut, miten kehittyvä, luova ja ketterä organisaatio Kummit on. 

Lastenklinikoiden Kummina haluan vaikuttaa / tukea / auttaa… tuomalla oman ammattitaitoni Kummien käyttöön. Tuon mukanani esiintymis- ja markkinointitaitoni, mutta koen, että olen mukana myös äitinä ja isoäitinä. Minulla on kolme lasta, eikä se ole aina ollut ruusuilla tanssimista. Siinä mielessä olen myös eräänlainen vertaistuki.

Teksti: Laura Koljonen

Tule mukaan lahjoittajaksi

Lähde mukaan pienten potilaiden tukijoukkoihin lahjoittamalla.

Jaa tämä sivu somessa

Tärkeän asian välittäminen eteenpäin on aina hyvä ajatus. Tästä voit sen tehdä! ♥