Uusimmat artikkelit

Elastinen: ”Omien lasten myötä olen huomannut, miten paljon Kummien työ merkitsee”

Pitkäaikainen Kummi Kimmo Laiho, eli Elastinen, on tuttu näky Elämä Lapselle -konsertin lavalla. Kummien hallituksessa hän on päässyt tutustumaan hyväntekeväisyyskenttään vielä laajemmin.

Elastiselle eli Kimmo Laiholle on kertynyt paljon hienoja muistoja Kummi-vuosiltaan. Hauskimpina hän pitää erilaisia tapahtumia. (Kuva: Kummit)

Olen ollut mukana Kummien toiminnassa…. ensimmäisen kerran jo 2000-luvun alussa, kun esiinnyimme Fintelligensin kanssa Olympiastadionilla. Olen ollut mukana Elämä Lapselle -konserteissa varmaan kymmenen kertaa. Vuonna 2014 minut pyydettiin mukaan Kummien hallitukseen.

Minut houkutteli mukaan… Kummien edellinen toiminnanjohtaja Anne Knaster. Hän siis houkutteli minut Kummien hallitukseen. Konsertteihin minua ei todellakaan tarvinnut houkutella! Sinne päästiin – ja päästään edelleen. Elämä Lapselle on artistille ihan mahtava kokemus. Kummit on minulle luontainen yhteistyökumppani. Ja omien lasten myötä olen huomannut, miten paljon työ merkitsee.  

Hauskaa on ollut erityisesti… se, kun olen päässyt mukaan järjestämään Elämä Lapselle -konserttia. Konsertti konkretisoi Kummien työn. Samoin Kummien joulukonsertti on hieno.

Mieleenpainuvin muistoni on…. muutaman vuoden takaa, kun kävimme koomikko Sami Hedbergin kanssa moikkaamassa potilasperheitä yhdessä konserttiaitiossa. Sami ei ollut aiemmin käynyt potilasperhetapaamisissa. Siellä oli niin hyvä energia, että sen jälkeen kyllä kyynelehdimme molemmat. 

Kummi-taipaleeni on opettanut minulle… ihan konkreettisesti hallitustyöskentelyä. Lisäksi olen päässyt tutustumaan hyväntekeväisyyskenttään läpikotaisin ja oppinut, miten tällaiset asiat hoituvat. 

Lastenklinikoiden Kummina haluan vaikuttaa / tukea / auttaa… lapsia. Minä en valitse hyväntekeväisyyskohteita, luotan täysin Kummeihin. Esimerkiksi sairaalaviihtyvyys on tärkeää. Tuntuu myös tosi hienolta kuulla tuloksia tutkimuksista ja siitä, mitä laitteita sairaaloihin on Kummien lahjoituksilla pystytty hankkimaan.

Teksti: Laura Koljonen

Tule mukaan lahjoittajaksi

Lähde mukaan pienten potilaiden tukijoukkoihin lahjoittamalla.

Jaa tämä sivu somessa

Tärkeän asian välittäminen eteenpäin on aina hyvä ajatus. Tästä voit sen tehdä! ♥