Uusimmat artikkelit

Huomio Kummien Facebook-käyttäjät

Kummien virallisella Facebook-sivulla on julkaistu Elämä Lapselle -arvonta 2.9. Arvonnan yhteydessä olemme saaneet tietoomme, että postauksemme kommenteissa Kummien nimellä kulkeva valetili on ilmoittanut useille kymmenille arvontaan osallistuneille heidän voittaneen kyseisen arvonnan. Lisäksi tämä kyseinen valetili lähettää Messenger-viesteillä rekisteröitymispyyntöjä Facebook-tykkääjillemme kilpailuvoiton lunastamiseksi.

Kummit ei ole lähettänyt näitä kommentteja eikä Messenger-viestiä, eikä Kummit pyydä ihmisiä rekisteröitymään missään muualla kuin virallisella kotisivullaan kummit.fi. Ettehän lähetä omia tietojanne näihin Messenger-viesteihin tai niissä suositeltuihin rekisteröitymislinkkeihin.

Valitettavasti seuraajiemme turvallisuuden takaamiseksi olemme joutuneet estämään kommentoinnin tässä kyseisessä julkaisussa. Arvonta suoritetaan ilmoitetusti ma 6.9. klo 11.

Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa huolta ja selvitämme asiaa. Suuri kiitos valppaudestanne ja siitä, että olette lähettäneet meille tietoa valeprofiilista. Kaikki turvalliset lahjoitustavat löytyvät nettisivuiltamme, joihin kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla tai oman älypuhelimen MobilePay-sovelluksella.

Tule mukaan lahjoittajaksi

Lähde mukaan pienten potilaiden tukijoukkoihin lahjoittamalla.

Jaa tämä sivu somessa

Tärkeän asian välittäminen eteenpäin on aina hyvä ajatus. Tästä voit sen tehdä! ♥