Uusimmat artikkelit

Kumppanuus Kummien kanssa koetaan merkitykselliseksi ja toimivaksi

Greenstep Oy toteutti Lastenklinikoiden Kummeille vaikuttavuusanalyysin syksyllä 2022. Vaikuttavuusanalyysi toteutettiin kyselytutkimuksena, johon vastasi joukko Lastenklinikoiden Kummit ry:n yhteistyökumppanina toimivia yrityksiä.  

100 % vastaajista suosittelee kumppanuutta myös muille 

Kyselyyn vastanneista Kummien nykyisistä kumppaneista kaikki suosittelisivat kumppanuutta myös muille, ja jopa 93 % vastanneista toivoo kumppanuuden olevan pitkäikäistä. Puolet vastaajista oli sitä mieltä, että kumppanuudesta Kummien kanssa onnistuneen tekevät samankaltaiset arvot, luottamus ja kumppanuuden tavoitteet.  

– Näin Kummien 30 v-juhlavuonna on erityisen hienoa kuulla tämänkaltaista viestiä kumppaneidemme suunnalta, iloitsee Kummien kumppanuuspäällikkö Nina Tuomenoksa. 

Pitkäaikaiset kumppanuudet ovat myös Kummeille tärkeitä, sillä ne vahvistavat jatkuvuutta myös tukikohteiden suuntaan. Kummien kumppaneista esimerkiksi pääyhteistyökumppani Pepsodent on ollut Kummien matkassa jo vuodesta 2020. Kumppanuuden tavoitteena on lisätä tietoisuutta suun terveydestä sekä vaikutuksesta lasten ja nuorten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Perheomisteinen henkilöstöpalvelualan yritys Click HP taas on ollut pienten potilaiden tukijoukoissa jo vuodesta 2013 lähtien. Click HP:n ja Kummien yhteistyön avulla on tehty laitehankintoja sairaaloihin sekä tuettu potilasviihtyvyyttä. 

Yhteistyön Kummien kanssa koetaan kokonaisvaltaisesti vaikuttavana  

Mahdollisuus vaikuttaa lasten ja nuorten hyvinvointiin Suomessa on kyselyn mukaan yksi tärkeimmistä yhteistyökumppanien syistä sitoutua yhteistyöhön Kummien kanssa. Yksi kyselyyn vastanneista yhteistyökumppaneista kuvailee yhteistyötä seuraavasti: 

“Yhdessä Kummien kanssa vahvistamme hyvän elämän edellytyksiä yhteiskunnassa tukemalla lasten, nuorten ja perheiden hyväksi tehtävää työtä. Arvostamme pitkää, hyvää yhteistyötämme. Koemme Kummien työn yhteiskunnassa tärkeäksi.” 

79 % kyselyyn vastanneista yhteistyökumppaneista koki yhteistyön Kummien kanssa vaikuttaneen positiivisesti yritysmielikuvaansa. Avoimissa vastauksissa kerrottiin yhteistyön tuovan yrityksen brändimielikuvaan muun muassa kaivattua pehmeyttä. Lisäksi yhteistyön koettiin vahvistavan yrityksen vastuullisuutta. Suurin osa kyselyyn vastanneista kumppaneista kokikin, että yhteistyölle asetetut tavoitteet saavutettiin joko erinomaisesti tai hyvin. 

Kummit koetaan luotettavaksi, helposti lähestyttäväksi ja asiantuntevaksi kumppaniksi 

Kyselyyn vastanneista yhteistyökumppaneista 86 % koki Kummit luotettavaksi ja 79 % helposti lähestyttäväksi kumppaniksi. Yli 90 % vastaajista on ollut erittäin tyytyväisiä tai tyytyväisiä Kummien asiakaspalveluun ja tiedon kulkuun kumppanuuden aikana. Avoimissa vastauksissa yhteistyötä kuvailtiin helpoksi ja vaikuttavaksi. Saman arvopohjan jakaminen ja merkitykselliset tulokset koettiin tärkeinä yhteistyön onnistumisen kannalta.  

– Kummien juhlavuonna 2023 haluammekin kutsua suomalaiset yritykset mukaan isolla joukolla tukemaan kanssamme lasten ja nuorten terveyttä tänään ja tulevaisuudessa. Kummien yrityskumppanina pääsee vaikuttamaan lasten ja nuorten parhaaseen mahdolliseen hoitoon Suomessa. Vaikuttavan viestin voi nivoa tehokkaasti osaksi omaa vastuullisuusstrategiaa sekä yritysviestintää, Tuomenoksa vinkkaa. 

 
Lisätietoa eri kumppanuusvaihtoehdoista: 
Kumppanuuspäällikkö Nina Tuomenoksa 
[email protected] 
+358503713327 

Greenstep Oy toteutti kumppanuuskyselyn Kummeille pro bonona ja oli näin vaikuttavasti mukana tukemassa Kummien työtä. Lämmin kiitos Greenstep Oy!  

Kummit saavat vuositasolla monia merkittäviä palvelu- ja ammattityölahjoituksia työnsä edistämiseksi. Mikäli teidänkin yrityksellänne on etsinnässä myös työlahjoituskohde, otathan yhteyttä meihin. 

Tule mukaan lahjoittajaksi

Lähde mukaan pienten potilaiden tukijoukkoihin lahjoittamalla.

Jaa tämä sivu somessa

Tärkeän asian välittäminen eteenpäin on aina hyvä ajatus. Tästä voit sen tehdä! ♥