Uusimmat artikkelit

Vaikean vuoden valoisa päätös

Ensinnäkin ❤:llinen kiitos kaikille kummitukijoille koko Suomessa! Vuosi 2020 jää varmasti monien meistä mieleen erityisenä ja erilaisena – aikana, jolloin jouduimme muuttamaan ja haastamaan omia tapojamme sekä tottumuksiamme. Päättyvä vuosi ei ollut helppo, eikä ihan helppona tai huolettomana ole uusikaan alkamassa, mutta edessä siintävä valonsäie on joka tapauksessa nyt voimakkaampi.

Tukijoukkomme olivat tänä poikkeuksellisenakin vuonna upean sitoutuneesti turvaamassa ja tukemassa pienten potilaiden hyvinvointia. Kummien toiminnassa pyrimme kartoittamaan koko ajan uusia uomia ja mahdollisuuksia toteuttaa tehtäväämme tukea lasten ja nuorten parasta mahdollista hoitoa koko Suomessa. Virtuaalinen Kummit Live: Elastinen -hyväntekeväisyyskeikka keväällä oli järjestettäessä suurin siihen mennessä tehdyistä virtuaalikeikoista maassamme. Fyysisten sairaalavierailujen käydessä muuttuneessa ympäristössä mahdottomiksi toteuttaa, keräsimme kummivaikuttajilta eri puolilta videotervehdyksiä tuomaan kannustavia viestejä potilasperheiden ja kenen tahansa arkeen. Kummitubettajilta lähti puolestaan myös henkilökohtaisia videotervehdyksiä potilaille ja heidän sisaruksilleen. Loppuvuoden aikana kummivierailuja sairaaloihin toteutettiin virtuaalisesti ja kahdessa kaupungissa joulupukki nostettiin jopa nosturilla tervehtimään potilaita huoneiden ikkunoiden takaa.

Syksyllä uudella tavalla rakennettu Kummit Live: Elämä Lapselle -kokonaisuus sekä lasten ja nuorten ahdistuneisuuteen apua tuova Mielen tila -kampanja toteutettiin onnistuneesti lukuisten tukijoiden avulla monien haasteiden keskellä.

Ja vuoden päätös, JouluMielelle-kampanja, oli menestyksekäs kiitos koko Suomen kattavan kummitukijajoukon. Joulukampanjaan osallistui jopa yli 40 000 henkilöä, useampi sata yritystä sekä monia muita tahoja. Joulun keräyspotti on kohonnut yli 600 000 euron. 

Niinpä tämä vanhan vuoden päättävä viestimme kaikille kummiystäville on hyvä lopettaa alkusanoihin: sydämellinen kiitos! ❤

Tule mukaan lahjoittajaksi

Lähde mukaan pienten potilaiden tukijoukkoihin lahjoittamalla.

Jaa tämä sivu somessa

Tärkeän asian välittäminen eteenpäin on aina hyvä ajatus. Tästä voit sen tehdä! ♥