Uusimmat artikkelit

Lahjoita hymy: Pepsodent ja Lastenklinikoiden Kummit yhteistyössä lasten ja nuorten hymyjen hyväksi

Pepsodent ja Lastenklinikoiden Kummit käynnistävät yhteistyön, jonka tavoitteena on välittää hymyn voimaa ja lisätä tietoisuutta suun terveydestä sekä vaikutuksesta lasten ja nuorten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Unilever lahjoittaa vuoden 2020 aikana kaikista myydyistä Pepsodent-tuotteista osuuden Lastenklinikoiden Kummit ry:n työhön parhaan mahdollisen lasten ja nuorten hoidon hyväksi Suomessa. Pepsodentin ja Kummien yhteistyö alkaa Kummit Live: Elastinen -hyväntekeväisyyskonsertin merkeissä, joka striimataan keikalla.fi-alustalla lauantaina 16. toukokuuta klo 19.

Pepsodent haluaa Kummit-yhteistyön myötä korostaa suun terveyden ja joka-aamuisen sekä -iltaisen hampaidenpesun merkitystä. Pepsodent haluaa parantaa suomalaisten suun terveyttä, jotta jokainen voisi päästää hymynsä voiman valloilleen.

”Hymyn voima on todella vahva ja terveellä suulla on helpompi hymyillä. Yhteistyö Lastenklinikoiden Kummien kanssa on meille erittäin mielekäs tapa tehdä hyvää sekä välittää tärkeää tietoa suun terveydestä. Tässä kontekstissa yhteistyö on eri osapuolten näkökulmista hyvin tarkoituksenmukaisesta ja kohderyhmiltämme sekä tavoitteilta yhtenevää. Haluamme olla mukana mahdollistamassa syitä hymyyn – erityisesti pienten potilaiden ja heidän perheidensä osalta, yhdessä asiakkaidemme kanssa”, toteaa Unileverin markkinointipäällikkö Ilse Siekkinen.

Pepsodent Kummien tukena jo aiemmin

Kummeissa ollaan niin ikään erittäin tyytyväisiä uudesta yhteistyöstä ja Pepsodentin kaltaisen kumppanin lähtemisestä mukaan tukijoukkoihin.

”Tähän yhteistyöhön lähdemme tietysti erityisen hymyissä suin. Pepsodentin ja Kummien yhteisenä tavoitteena on olla sekä pienten potilaiden, että parhaan mahdollisen hoidon tukena Suomessa. Yhteisissä viesteissämme voimme myös muistuttaa kaikkia suomalaisia suun terveyden merkityksestä kokonaishyvinvoinnissa, erityisesti myös silloin kun vakavampi sairauskin koettelee. Unilever on aiemminkin ollut Kummien tukena, ja olemme erittäin tyytyväisiä, että nyt muutaman vuoden tauon jälkeen pääsemme jälleen tekemään hienoa yhteistyötä”, sanoo Kummien toiminnanjohtaja Anu Rapeli.

Unileverin ja Lastenklinikoiden Kummien sopimus kestää kuluvan kalenterivuoden loppuun ja yhteistyö huipentuu syyskuussa Kummit Live: Elämä Lapselle -konsertissa MTV3:lla.

Pepsodent on suunhoidon asiantuntija ja edelläkävijä sekä suomalaisten luotetuin hammastahnamerkki. Pepsodentin missio on auttaa parantamaan ihmisten suun terveyttä ja siihen liittyviä tottumuksia tuotteidensa, asiantuntijaneuvojensa ja innovaatioidensa kautta. Pepsodent uskoo hymyn voimaan – jokainen hymy on tärkeä!

Tule mukaan lahjoittajaksi

Lähde mukaan pienten potilaiden tukijoukkoihin lahjoittamalla.

Jaa tämä sivu somessa

Tärkeän asian välittäminen eteenpäin on aina hyvä ajatus. Tästä voit sen tehdä! ♥