Uusimmat artikkelit

RainbowHairin tavoitteena on kerätä Kummeille 15 000 euron potti

Parturi- ja kampaamoketju RainbowHair lahjoittaa osan liikkeidensä palvelumyynnistä Kummeille. Tavoitteena on kerätä vuoden aikana pienille potilaille 15 000 euroa.

Tarra ovessa kertoo, että RainbowHair kerää lahjoituspottia Kummeille koko vuoden 2022. (Kuva: RainbowHair)

Vuoden 2022 alussa franchising-yrittäjänä neljässä NewHairstoren liikkeessä toimiva parturi-kampaamoketju RainbowHairin toimitusjohtaja Tuula Kellokoski päätti keskittää kaiken hyväntekeväisyyden Lastenklinikoiden Kummeille.

– Olen aiemminkin laittanut Kummeille pieniä summia yritykseni kautta, sillä arvostan Kummien toimintaa ja sitä, että heidän tarjoamansa apu on monipuolista, Kellokoski kertoo.

Lapset ovat lähellä Kellokosken sydäntä, sillä hänellä on kaksi lasta, joilla molemmilla on neljä lasta. 

– He eivät ole toistaiseksi tarvinneet erikoissairaanhoitoa, mutta moni lapsi tarvitsee. Lapsille tarjottava apu on mielestäni sen arvoista, että haluan tukea sitä. 

RainbowHairin tavoitteena on kerätä vuoden aikana 15 000 euroa. Lahjoituspottiin kertyy euroja kaikesta yrityksen palvelu- ja tuotemyynnistä.

Henkilökunta täysillä mukana

RainbowHairilla on neljä liikettä, joista kolme sijaitsee Vantaalla – kaksi liikettä kauppakeskus Jumbossa sekä yksi Dixin kauppakeskuksessa – ja yksi Klaukkalassa.

RainbowHair tarjoaa parturi- ja kampaamopalveluiden lisäksi parranhuoltoa, kosmetologipalveluita ja erikoispalveluna peruukkien mittatilausvalmistusta. 

Liikkeissä työskentelee yhteensä 45 kampaamoyrittäjää.

– Olemme tehneet aiempinakin vuosina hyväntekeväisyyttä, ja henkilökunta tykkää todella paljon, että tällaista tehdään. Olemme esimerkiksi tarjonneet ilmaisia hiustenleikkuita vähävaraisten perheiden lapsille.

Kellokoski sanoo, että Kummeille kerättävän lahjoituspotin kertymistä voi seurata yrityksen Facebook-sivuilta.

– Yrityksessä toivomme, että lopullinen summa auttaa mahdollisimman montaa lasta.

Teksti: Laura Koljonen

Tule mukaan lahjoittajaksi

Lähde mukaan pienten potilaiden tukijoukkoihin lahjoittamalla.

Jaa tämä sivu somessa

Tärkeän asian välittäminen eteenpäin on aina hyvä ajatus. Tästä voit sen tehdä! ♥