Yritysten merkitys
Mielen tila -kampanjassa

On yrityksesi sitten pieni tai suuri, on lahjoituksenne lapsille ja nuorille erityisen iso. Vaikuttavasta avustanne hyötyvät kampanjamme avulla konkreettisesti sellaiset lapset ja nuoret, joiden elämässä erilaiset mielenterveyden häiriöt ovat arkipäivää.

Esimerkiksi Cool Kids -hoitomenetelmän jalkauttamisella ympäri Suomen mahdollistetaan se, että kenenkään lapsen tai nuoren ei tarvitse jäädä yksin ongelmiensa kanssa ja he saavat haastaviin tilanteisiin toimintamalleja.

Lahjoittamalla Mielen tila -kampanjaamme olet konkreettisesti mukana tukemassa lasten ja nuorten mielenterveystyötä!

Tee yrityslahjoitus

 

Lähde mukaan Mielen tila -tukijaksi

Mielen tila -tukijana olette mukana tekemässä muutosta kohti parempaa mielenterveyttä, jota lapset ja nuoret tänä päivänä tarvitsevat.

Yritysyhteistyöhömme lähteneet kumppanit ovat korostaneet yhteistyössä muun muassa sitä, kuinka lasten ja nuorten tukeminen on osa heidän yritysvastuuttaan ja miten tärkeää avun antaminen tällä hetkellä on.

Mielenterveysongelmat ovat nousseet pandemian yhteydessä yhä voimakkaammin esille. Haluamme tukea ennaltaehkäisevää työtä niin, että tukea saa lapsen ja nuoren lisäksi koko perhe”, toteaa esimerkiksi OP Ryhmän yritysvastuusta vastaava johtaja Kati Ihamäki.

Tehdessänne vähintään 1000 € arvoisen lahjoituksen saatte käyttöönne:

  • Mielen tila -tunnuksen
  • Lahjoittajadiplomin
  • Lisäksi tarjoamme teille näkyvyyttä verkkosivuillamme kumppanuusperiaatteidemme* mukaisesti.

 

Kysythän lisää yritysyhteistyöstä kumppanuuspäälliköltämme Nina Tuomenoksalta
puh. 050 371 3327
[email protected]