Uusimmat artikkelit

Villasukkakummit haastaa kutomaan sukat pikkupotilaille

Käsityölankoja valmistava Novita ja muotoiluyritys Arabia ovat mukana tukemassa Kummeja lahjoittamalla euron jokaisesta myymästään Arabia x Novita Sukkalehdestä. Tuotot ohjataan Kummien Mielen tila -hankkeeseen. #villasukkakummit myös haastaa kaikki neulomaan villasukat lastensairaaloiden pikkupotilaille ja heidän läheisilleen.

Novitalta vakuutetaan, että villasukka ei voi koskaan olla liian ruma, vaan se on aina lämmin ja ajatuksella tehty. (Kuva: Kummit)

Novita on päättänyt osallistua Kummien Mielen tila -kampanjaan lahjoittamalla jokaisesta myydystä Arabia x Novita Sukkalehden numerosta euron.

Sen lisäksi yhteistyöhön päätettiin lisätä pieni somehaaste Novitan aktiiviselle someyhteisölle. Haaste löytyy muun muassa Instagramista tunnisteella #villasukkakummit. 

Ideana on neuloa yhdessä villasukkia pikkupotilaille ja heidän läheisilleen.

– Novitan somessa tullaan haasteen aikana jakamaan muun muassa neulomis- ja lankavinkkejä sekä järjestämään yhteisneulonta-live Instagramissa. Liven aikana neulotaan yhdessä hyväntekeväisyyssukkia ja keskustellaan Kummien tekemästä, tärkeästä työstä esimerkiksi Mielen tila -hankkeeseen liittyen, kertoo Novitan somesisällöistä vastaava Essi Rundgren.

Novitalla halutaan olla lasten ja nuorten tukena etenkin koronapandemian aikana, sillä sen seurauksena lapset ja nuoret ovat joutuneet todella koville.

– Hyväntekeväisyys kuuluu Novitan keskeisimpiin arvoihin. Olemme olleet jo vuosia mukana auttamassa eri tahoja, kuten John Nurmisen säätiötä Itämeren suojelussa sekä Marttaliittoa lapsiperheiden tukemisessa, kertoo markkinointijohtaja Linda Permanto.

NÄIN OSALLISTUT:

  • Haaste alkoi lokakuun alussa ja jatkuu marraskuun loppuun saakka.
  • Valmiit sukat voi lähettää 3.12. mennessä Novitan konttorille. Osoite on: Novita Oy/Villasukkahaaste, Tehtaankatu 27–29 A, 00150 Helsinki. Konttorilta sukat toimitetaan Kummien kanssa lastenklinikoille ympäri Suomen. 
  • Haasteeseen voi osallistua millaisilla sukilla tahansa. Helpoimpia ja nopeimpia ovat vauvojen ja lasten sukat. Niiden lisäksi voi myös tehdä sukat lapsipotilaiden läheisille aikuisille. Inspiraatiota voi hakea tuoreesta Arabia x Novita Sukkalehdestä tai Novitan verkkosivuilta

Teksti: Laura Koljonen

Tule mukaan lahjoittajaksi

Lähde mukaan pienten potilaiden tukijoukkoihin lahjoittamalla.

Jaa tämä sivu somessa

Tärkeän asian välittäminen eteenpäin on aina hyvä ajatus. Tästä voit sen tehdä! ♥